Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

A ajuns la Terapie Intensivă după ce a suferit arsuri pe jumătate din suprafața corpului

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din Slobozia Bradului a ajuns marți, în jurul prânzului, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani, cu arsuri în proporție de 50 – 60% din suprafața corpului. Pacientul a fost diagnosticat, conform buletinului de presă al unității medicale, cu arsuri grad II-III la nivelul feței, toracelui, abdomenului și la nivelul membrelor superioare. Acesta a fost internat în secția de chirurgie plastică la terapie intensivă.


A fost nevoie de ajutor medical și în cazul unui bărbat în vârstă de 75 de ani din Fitionești, care a ajuns la UPU, la ora 16:06, cu o rană în creștetul capului suferită în urma unei agresiuni. Cadrele medicale de specialitate l-au diagnosticat cu traumatism cranio cerebral cu plagă minoră în regiunea vertex însă acesta nu a rămas internat. Din aceeași cauză, un bărbat în vârstă de 62 de ani din Obrejița a ajuns la spital la ora 20:26. Acesta prezenta lovituri și răni la brațul stâng, fiind așadar diagnosticat cu traumatism la antebraț stâng și plagă punctiformă 1/3 medie la antebrațul stâng. Nici în acest caz pacientul nu a rămas internat. Tot marți, un bărbat în vârstă de 85 de ani din Rucăreni, a avut nevoie de îngrijiri medicale, în jurul orei 20.00, după ce a fost lovit în piept și la piciorul stâng tot în urma unei agresiuni. Bărbatul a fost diagnosticat cu contuzie toracică și la glezna stângă, dar nu a rămas internat.


În noaptea de marți spre miercuri, la ora 02:51, o femeie în vârstă de 65 de ani, din Ciușlea, a ajuns la spital cu lovituri la piept și vânătăi la axilă. Aceasta a fost diagnosticată cu traumatism la nivelul hemitoracelui stâng cu echimoză pe linia axilară posterioară, după ce a fost victima unei agresiuni. Și în acest caz, internarea a fost refuzată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?