Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Tenis – Rareș Rugină, de la Tenis Club Focșani, două finale în Cupa ADITEN Govora!

  • Dragoș Paraschiv, de la Unirea Focșani, semifinală la Cupa Primăriei Onești

Foarte tinerii jucători de tenis ai cluburilor focșănene se ilustrează prin performanțe în competițiile la care participă. Cel mai redutabil dintre ei este Rareș Rugină, tecuceanul legitimat la Tenis Club Focșani, care a reușit accederea în două finale la Cupa ADITEN de la Govora, concurs din categoria A, Circuitul FR Tenis, încheiat la finalul săptămânii trecute. În proba de simplu, Rareș Rugină a eliminat cu 6-0, 6-0, în primul tur pe David Ghiculescu, de la Clubul Sportiv Vek, apoi l-a întrecut cu 6-2, 6-4 pe Andreas Seidel de la CS ADITEN Govora iar în semifinală s-a impus cu 6-4, 6-3 în partida cu Ștefan Bentzel de la CSS Făgăraș. În finală, Rareș a fost întrecut cu 3-6, 7-6 (2), 6-4 de Sergiu Urzică, de la CSS Onești.

La dublu mixt, în pereche cu Mateea Minculescu, de la AS CS AS Politehnica, a câștigat primul joc prin retragerea adversarilor, în turul al doilea a câștigat cu 6-2, 6-1 în fața dublului Aris Georgescu, de la TC Craiova/Ioana Preda de la CS Tineretului Vâlcean, iar în semifinală a trecut cu 6-1, 6-2 de perechea Luca Țuică, de la TC Craiova/Ilinca Sagmar, de la AC CS Dax. Rareș Rugină și Mateea Minculescu au pierdut cu 4-6, 5-7 finala cu Sergiu Urzică/Andreea Soare, de la Asociația TC Bright.

La Cupa Primăriei Onești, tot la finalul săptămânii trecute, Dragoș Paraschiv, de la CS Unirea Focșani, a jucat semifinala de simplu în compania lui Isidor Gavriliu, de la CSS Bacău. Băcăuanul s-a impus cu 6-1, 6-1. Până în semifinală, Dragoș câștigase întâlnirile cu Daniel Iorga, de la CA Tema Sport Onești, cu 6-3, 6-0 și cu Călin Pîrjol, de la AS TC Bistrița Bacău, scor, 6-3, 6-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?