Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Handbal, Liga Națională: Pentru focșăneni urmează turneul de la Bacău!

Cupa Municipiului Bacău va avea loc în perioada 9 – 11 august

Handbaliștii focșăneni au încheiat a doua săptămână a pregătirii pentru viitorul sezon al Ligii Naționale cu importantele teste pe care le-au avut vinerea și sâmbăta trecută cu campionii României, Dinamo. Le-au depășit cu bine, dovedindu-se parteneri foarte redutabili pentru echipa care s-a întărit considerabil față de sezonul trecut și care își propune să intre în grupele Ligii Campionilor! A fost un meci pierdut și unul egal, care le-au arătat focșănenilor că pot aspira la rezultate de vârf în campioantul ce vine.

Echipa Focșaniului este în parametrii propuși pentru această etapă a pregătirii și va continua în ritmul care să o ducă la nivelul de la care poate face performanță. Membrii echipei se vor antrena la Focșani până vineri, 9 august, când vor pleca pentru a participa la ”Cupa Municipilui Bacău”, un turneu la care vor juca trei meciuri. Vineri, 9 august, de la ora 16:00, vor întâlni pe HC Buzău, sâmbătă, 10 august, vor juca în compania CSM Făgăraș, iar duminică, 11 august, vor închide turneul cu partida pe care o vor susține în compania CSM Bacău.

Turneul de la Bacău este foarte important pentru focșăneni pentru că vor întâlni acolo primele două adversare din noua ediție de campionat, pe ambele în deplasare: CSM Făgăraș și CS HC Buzău! Și vor putea obține direct informații despre maniera de joc a acestora și eventaulele modificări de partitură față de trecutul campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?