Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Tenis U 12 în turneu la Arenele George Bucuroiu!

  • În perioada 27 iulie – 2 august, au loc jocurile ”Trofeului George Bucuroiu” din Circuitul Național FR Tenis, turneu de categoria A

Competițiile de tenis din Circuitul Național de tenis organizate de Tenis Club Focșani la Arenele George Bucuroiu din Complexul Milcovul continuă în aceste zile cu întrecerile Trofeului George Bucuroiu. Turneul este destinat băieților și fetelor de 12 ani care evoluează la simplu și la dublu.

Tenisul focșănean este reprezentat doar de băieți, cel mai cunoscut pentru performanțe – și mai bine poziționat în clasamantul jucătorilor U 12 din țară fiind tecuceanul Rareș Rugină, legitimat la Tenis Club Focșani – antrenori Răzvan Bucuroiu și Bogdan Nicolae. În competiția de simplu băieți, unde s-a ajuns în faza sferturilor de finală, au fost eliminați în primul tur focșănenii Rareș Petrioanu, Cezar Bădărău, Ștefan Bucă, de la Tenis Club Focșani și Dragoș Paraschiv, de la CS Unirea Focșani.

Rareș Rugină, favoritul nr. 3, a stat în primul tur, iar în cel de-al doilea s-a înpus cu 6-0, 6-0, în fața lui Tudor Prisăcariu de la Dorohoi. În sferturi, Rareș va juca în compania favoritului nr. 8, Alejandro Berge Nourescu de la Tenis Club București.

Ieri după amiază au început și meciurile probei de dublu, în care Rareș Rugină face pereche cu Sergiu Urzică de la CSM Moinești și alcătuiesc dublul favorit nr.1, iar ceilalți focșăneni fac două perechi: Cezar Bădărău cu Ștefan Bucă – care au pierdut ieri, în primul tur, și Rareș Petrioanu cu Dragoș Paraschiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?