Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Femeia dată dispărută de familie a fost găsită înecată

 

Adelina Smeu, brăileanca de 42 de ani dată dispărută de familie în Vrancea, a fost găsită duminică după amiază, înecată în râul Râmna, pe raza comunei Rastoaca. La fața locului au ajuns echipaje de la poliție, Ambulanță, pompieri, dar femeia era deja moartă de câteva zile. Cadavrul nu prezenta urme de violență. Brăileanca a fost recunoscută după bijuterii, corpul fiind în stare de putrefacție. Cadavrul a fost trimis la SML, în vederea efectuării necropsiei, care va stabili cu exactitate când a survenit decesul.

„Este Smeu Adelina, cumnata mea, o puteți ajuta enorm dacă o vedeți prin Focșani sau împrejurimi și mă sunați la tel. (…). Este dispărută de ieri de la ora 17.00. Este îmbrăcată într-o rochiță albă cu flori albastre. Ultima oară a fost văzută aseară, 24.07, la RĂSTOACA”, se arăta joi, într-o postare publică pe pagina de Facebook a Elenei Cristina Dumbravă.

Femeia venise în vizită la rude, apoi a plecat, dar nu a mai ajuns la domiciliu. A fost dată în urmărire națională de polițiști, joi, 25 iulie.

Conform presei din Brăila, dispariția a fost anunțată de soțul femeii, care ar fi spus că aceasta suferea de o depresie severă.

Sursa foto: turnulsfatului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?