Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Ansamblul Folcloric „Plăieșii“, de la Chișinău, la Zilele Comunei Dumitrești

Zilele Comunei Dumitrești, manifestare organizată de Primăria Dumitrești și Consiliul Județean Vrancea, a adunat peste 3.000 de oameni, dornici de voie bună. Evenimentul a avut loc duminică, 21 iulie, iar locația în care s-a desfășurat, pe care au ales-o autoritățile locale, a fost una pe măsură, ținând cont de faptul că scena a fost amplasată în așa fel încât să ofere o vizibilitate de ansamblu.

Atmosfera de sărbătoare și bună dispoziție a fost întreținută de formațiile de muzică și dansuri populare de pe Valea Râmnicului, alături de Ansamblul „Sânzienele” din localitate, artiștii de la Ansamblul Folcloric profesionist „Țara Vrancei”, precum și de formația Cucu din Râmnicu Sărat, iar ca o surpriză pentru cetățeni, membrii Ansamblului Folcloric „Plăieșii“, de la Chișinău, au venit special pentru a le cânta oamenilor melodii de suflet.

În fiecare an, cetățenii comunei Dumitrești, dar și din localitățile apropiate, se strâng la această sărbătoare ce le este dedicată și petrec ore bune de distracție și relaxare. Iubirea pe care o au față de locurile și tradițiile vrâncene se poate vedea prin numărul mare de oameni care doresc, an de an, să fie împreună în această zi și vin la eveniment cu inima deschisă. Alături de primarul Petrică Dogaru şi viceprimarul Marius Bodoc au venit la Dumitreşti vicepreședinții Consiliului Județean Vrancea, Dănuț Cristian și Ionel cel Mare, dar și Ticu Costandache, prefectul județului Vrancea.

Amfitrionul acestui eveniment, primarul Petrică Dogaru, a precizat că este bucuros că a reuşit să readucă în inimile dumitreştenilor sentimentul de prietenie şi de iubire între oameni și a promis că anul viitor această sărbătoare va fi și mai frumoasă. „Vremea frumoasă, artiștii care au urcat pe scenă și oamenii iubitori de tradiții vrâncene au făcut ca atmosfera să fie deosebit de frumoasă. Văzându-i pe toți fericiți și mulțumiți de ceea ce cu drag am pregătit pentru ei, am simțit că suntem o familie frumoasă și unită. Le mulțumesc dumitreștenilor că au venit într-un număr atât de mare și sper că s-au simțit bine. Celor care nu ne-au putut fi alături, pentru că sunt plecați în afara țării, le transmit la mulți ani și promit tuturor că anul viitor va fi mai frumos“, a declarat Petrică Dogaru, primarul comunei Dumitrești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?