Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Elev bătut în internatul Liceului cu Program Sportiv; agresorul, plecat în Franța, a fost trimis în judecată

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Cîmpuri, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și amenințare. Victima sa a fost un copil de 13 ani, care la momentul comiterii faptei era cazat în internatul Liceului cu Program Sportiv din Focșani.

Conform rechizitoriului, la data de 17 septembrie 2018, puțin după ora 00.00, inculpatul ar fi pătruns fără drept în internat, faptă pentru care a fost amendat, și a lovit un copil de 13 ani, care era cazat acolo. Potrivit procurorilor, bărbatul l-a lovit pe elev cu palma în piept și l-a amenințat cu acte de violență și cu moartea.

Din anchetă a rezultat că la momentul comiterii faptei, inculpatul era băut și a mers la internat, unde era cazat și fratele său. Acesta din urmă îl avea coleg de cameră pe băiatul de 13 ani. Sub pretextul că în trecut inculpatul ar fi avut un litigiu cu fratele părții vătămate, a început să amenințe victima cu acte de violență și cu moartea, după care a lovit-o cu palma în piept. După incident, la fața locului au ajuns poliția, tatăl și fratele părții vătămate, pe care inculpatul i-a amenințat de față cu oamenii legii.

Inculpatul nu a putut fi audiat de procurori întrucât nu a fost găsit la domiciliu și nu au putut fi puse în executare nici mandatele de aducere emise pe numele lui. S-a stabilit că este plecat la muncă în Franța, iar în timpul unei discuții telefonice pe care anchetatorii au avut-o cu inculpatul, acesta din urmă a spus că era băut la momentul comiterii faptei. El a recunoscut parțial cele petrecute, spunând că nu a amenințat pe nimeni cu moartea. Partea vătămată, care este din comuna Movilița, se constituie parte civilă în dosar cu suma de 3.000 lei, după cum a afirmat în fața anchetatorilor. Dosarul a fost trimis spre judecare magistraților de la Judecătoria Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?