Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Tânăr de 23 de ani, bănuit că a furat mai multe bunuri dintr-o casă nelocuită

Dosar penal la regimul circulației rutiere

 

La data de 4 iulie a.c., ora 10.12, cu ocazia activităților specifice desfășurate, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din mun. Focșani, în timp ce conducea pe raza municipiului un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Tineri cercetați pentru furt calificat

La data de 4 iulie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bălești au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 58 de ani, din București, cu  privire la faptul că în perioada 10.06 – 04.07.2019 autori necunoscuți au pătruns prin efracție în locuința nelocuită pe care a moștenit-o de la mama ei, situată în comuna Bălești, de unde au sustras mai multe bunuri.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat principalul suspect în cauză, și anume un tânăr, în vârstă de 23 de ani. De asemenea, o parte din bunurile sustrase a fost recuperată, respectiv o bicicletă, în valoare de 500 de lei și un radio – casetofon, în valoare de 50 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Biroul de presă al IPJ vrancea, 5 iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?