Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Tâlhărită pentru 20 de lei


O femeie din Focșani a ajuns la spital cu mai multe traumatisme, după ce a fost tâlhărită de un necunoscut. Luni seara, medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean au anunțat poliția cu privire la faptul că au tratat o femeie de 59 de ani, din municipiu, care prezenta urme de violență. Potrivit medicilor, Ioana P. a suferit un traumatism cranio-cerebral acum închis, traumatism de umăr și claviculă și contuzie de coastă.
În urma sesizării, oamenii legii au mers la spital, pentru a discuta cu femeia despre cele întâmplate. Ei au stabilit că în jurul orei 19.45, în timp ce Ioana P. se deplasa pe strada Popa Åžapcă, a fost abordată de un necunoscut care, prin violență, i-a smuls geanta de pe umăr. În poșetă, aceasta avea 20 de lei, două telefoane mobile și documente. 
Polițiștii au făcut cercetări în zona indicată de victimă, găsând poșeta goală. „În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate pentru recuperarea prejudiciului și pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a autorului”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?