Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

GALERIE FOTO: Tenis U 14 – România, cu Maria Ciubotaru în echipă, a încheiat pe locul 6 Zona de la Blagoevgrad a Summer Cup 2019!

Turneul Zonei A a Cupei Europene de vară de la Blagoevgrad, s-a încheiat ieri, odată cu disputarea ultimului meci, cel dintre Polonia și România, pentru locurile 5 și 6. Celelalte întâlniri s-au încheiat după ceva mai înainte, cea mai important fiind finala dintre Serbia și Italia, câștigat cu 3-0 de prima formație.

Întîlnirea dintre fetele din România și cele din Polonia a început cu victoria Carei Maria Meșter în fața Dariei Gorska, însă a urmat înfrâgerea Mariei Sara Popa în meciul cu Veronika Ewald. Decisivă devenea în aceste condiții disputa dintre perechile Maria-Daciana Ciubotaru/Cara Maria Meșter și Veronika Ewald/ Malwina Rowinska. Polonezele și-au adjudecat primul set cu 6-4, fetele noastre au replicat cu 6-2 pentru ca în tie break adversarele lor să cîștige cu 10-7.

În turneul din Bulgaria, echipa României a fost întrecută la limită (1-2) de Spania și Polonia și a câștigat, 3-0, întâlnirea cu Bulgaria.

          Maria Daciana Ciubotaru, sportiva CSM Focșani 2007, a evoluat într-un meci de simplu, pe care l-a câștigat și în trei partide de dublu – unul, câștigat și două, pierdute. Maria este pregătită de Firicel Tomai și Răzvan Bănică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?