Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Naţional Goleşti este aproape de titlul de campioană a Vrancei


   Etapa de sâmbătă din cadrul penultimei runde a Superligii Vrancea la fotbal a clarificat, practic, problema campioanei județene în ediția 2012-2013 a Superligii Vrancei. Energia Vulturu a câștigat cu 3-0 după ce Foresta Gugești a început meciul cu mai puțin de 11 componenți și a rămas în minutul 12 fără numărul regulamentar de jucători, pe teren propriu. Dacă la Jariștea gazdele ar fi obținut victoria în întâlnirea cu Național Golești, atunci titlul s-ar fi decis în ultima etapă, la Vulturu, acolo unde va merge Selena.
   Însă, Național a câștigat fără dubii la Jariștea. Partida a avut două reprize diametral opuse ca timp de posesie a mingii, dar senzația a fost că gazdele nu au forțat să înscrie, deși și-au creat ocazii de gol. În prima parte a întâlnirii, goleștenii au dominat și puteau deschide scorul în minutul 20, când mingea trimisă de Daniel Crețu de la 18 metri a lovit bara, a revenit în teren, însă Marius Bodoc a fost prea departe pentru a o relua în plasa porții lui Gabriel Lazăr. Golul a venit în minutul 35, atunci când Cătălin Curteanu a transformat fără emoții o lovitură de pedeapsă acordată de Alin Samoilă în urma unui fault în careu asupra lui Bodoc.
   După deschiderea scorului, gazdele au avut previ¬ zibilă zvâcnire de orgoliu, s-au așezat în jumătatea oaspeților și, în minutul 40, Gurguiatu a scăpat singur spre poarta oaspeților, a reluat spre gol, dar Aldea a avut un reflex de excepție. În partea a doua a jocului, Goleștiul a jucat pentru conservarea rezultatului, cu apărare grupată și decisă, un mijloc laborios și foarte muncitor, și încercări de contre.
   Maniera de joc le-a fost favorabilă și le-a adus un nou gol, în ultimul minut de joc: atunci, Curteanu a bătut un corner de pe stânga, mingea a ajuns în partea opusă la Sergiu Sava care a avut o execuție de vârf adevărat reluând în poartă fără a-i lăsa vreo șansă lui Lazăr. Selena Jariștea: Lazăr – Liciu, Pănescu, Stan, Latu – Lida, Constantinescu, Stănoiu, Claudiu Mihai – Ciprian Dumitriu, Gurguiatu. Antrenor: Ionuț Constantinescu. Național: Aldea – Căpățînă, Nechifor, Vlase, Stanciu – Liviu Dumitriu (78 Chetreanu), Curteanu, Chivu, Adrian Oltianu (75 Dragoș Sava) – Crețu (Ionuț Vasile), Bodoc (55 Sergiu Sava).  Antrenor: Adrian Toma.

Rezultatele etapei din play-off:
Foresta Gugești – Energia Vulturu 0-0, meci întrerupt în minutul 12,
Selena Jariștea – Național Golești 0-2,
FC Mărășești – Victoria Gugești 5-4,
Doctor GSM Suraia – AS Cîmpineanca 2-1.

Rezultatele rundei din play-out:
Voința Odobești – Dinamo Tătăranu 8-1,
FCM Adjud – Voința Sl. Ciorăști 0-5,
Flacăra Urechești – Podgoria Cotești 0-0,
Unirea Å¢ifești – Voința Cîrligele 6-0.

Dumbrăveniul a câștigat liga a V-a

    Formația Euromania Dumbrăveni (antrenor Daniel Bănică) a terminat pe primul loc în cadrul ligii a V-a, după ce ieri a terminat la egalitate, 3-3, partida disputată pe terenul Victoriei Pufești.

Liga a V-a – ultima etapă:
Play-off:

Victoria Vînători – Victoria Gologanu 5-4,
Victoria Pufești – Euromania Dumbrăveni 3-3,
Gloria Răcoasa – Voința Răstoaca 2-1.

Play-out:
Unirea Milcovul – Åžoimii Mircești 3-7,
Tractorul Nănești – Trotușul Ruginești 1-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?