Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Judo cadeți – Patru focșăneni la Campionatul European din Polonia!

 

  • Vor concura la Varșovia, Giorgia Hagianu și Denisa Marin, de la CS Unirea Focșani și Alexandru Matei și Lorenzo Ispas, de la LPS CSM Focșani 2007

Judo-ul românesc va fi reprezentat la Campionatul European pentru cadeți din Polonia, de la Varșovia, din 27-30 iunie, și de patru sportivi formați la redutabila școală focșăneană.

Vor intra în concurs la 40 kg. fete Giorgia Hagianu, la 70 kg. fete Denisa Marin, ambele de la CS Unirea Focșani, unde sunt pregătite de senseii Adrian Moldoveanu și Mugurel Popa, și Alexandru Matei, la 55 kg și Lorenzo Ispas, la 66 kg, ambii de la LPS CSM Focșani 2007, pregătiți de profesorii Stănică Grosu, Iulian Surlă și  Marinel Palade.

Giorgia Hagianu este campioana europeană de cadeți din 2018, iar sensei Adrian Moldoveanu, care se va afla alături de elevele sale la Varșovia, mi-a spus că ”Giorgia a revenit la categoria 40 kg. pentru a-și putea apăra titlul câștigat anul trecut!”. Ulterior câștigării medaliei europene de aur la cadeți la 40 kg., Giorgia a reprezentat în 2018 România la Jocurile Olimpice ale Tineretului, la Buenos Aires, dar la 44 kg. ”Avem ca obiectiv să câștigăm cel puțin o medalie la Varșovia”, mi-a spus, ieri, profesorul Adrian Moldoveanu despre sportivele de la CS Unirea. Iar sensei Stănică Grosu mi-a spus că ”Alexandru Matei și Lorenzo Ispas au valoare pentru a se bate la medalii” și că speră ca își vor valorifica șansa de a face performanță și la acest nivel!

Giorgia Hagianu și Alexandru Matei  vor participa și la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Baku, de peste două săptămâni.

          În foto, delegația focșăneană la Cupa Europeană de la Cluj-Napoca, din 4-5, unde Alexandru Matei a obținut medalia de argint iar Giorgia Hagianu, pe cea de bronz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?