Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Fotbal, Cupa României – Focșănenii sunt în turul al doilea!

Formații:

Sportul Ciorăști: Burdujel – Răzvan Popa, Postolache, Niță, Grama – Crăciun, Adrian Oltianu, Mănăilă – Bîra, Leaua, Stanciu. Rezerve: Dajbog, Neculai, Ionuț Olteanu, Zamfir, Bunea.

CSM Focșani 2007: Dogaru – Săpunaru (75 Petrescu), Beșa, Parlac, Mihai – Manu, Salaoru (Pădineanu), Negoescu, Duca – Lupu, Remus Popa (56 Lăudatu).

Au mai fost înscriși pe foaia de joc Apenciucesei, Panaite, Pascu, Budeanu.

Prima etapă a fazei naționale a Cupei României a adus față în față, miercuri, 1 august, pe stadionul din Salcia Veche, pe câștigătoarea fazei județene a Cupei României și campiona Vrancei – Sportul Ciorăști și formația de ligă a III-a, CSM Focșani 2007.

Gazdele au sperat la un rezultat bun, adică la calificarea în etapa următoare a Cupei, însă relitatea din teren a indicat de foarte timpuriu câștigătoarea! Focșănenii au făcut scorul etapei în Cupa României cu un 7-1 fără dubii, scor care putea fi mult mai mare dacă oaspeții ar fi fructificat macar o parte dintre cele 5-6 mari ocazii de gol ratate. Este adevărat că și gazdele mai puteau înscrie de cel puțin două ori, prima dată în minutul 9 când mingea trimsă de Leaua din centrare a lovit transversala porții apărate de Dogaru. Până atunci, în minutul 2, Burdujel se remarcase prin intervenția salvatoare la mingea șutată din lovitură liberă de Negoescu iar mingea centrată de pe stânga de Duca nu-și găsise destinatarul pentru gol, în mintul 3. Scorul a fost deschis de Lupu care a primit la 20 de metri de la Duca, a croșetat stânga-dreapta-stânga după care a șutat lobat la vinclu și a făcut inutilă intervenția lui Burdujel: 0-1! Peste două minute, Lupu l-a lansat pe Duca, a urmat driblingul în fața portarului gazdelor, lăsat în urmă și golul de 0-2! În minutul 24, Duca a mai făcut o cursă scurtă pe stânga, s-a eliberat de adversari a trimis în centru de unde Manu a făcut 0-3! În minutul 34, Lupu a trimis din corner la Negoescu iar lovitura de cap a mijlocașului focșănean a trimis mingea în plasă și s-a făcut 0-4, care avea să fie și scorul pauzei. În minutul 35, Dogaru a respins cu piciorul, din cădere, mingea șutată de pe dreapta de Crăciun.

În minutul 46, Crăciun a recuperat mingea din piciorul unui apărător al oaspeților dar Dogaru l-a blocat, pentru ca în minutul următor Beșa să reia spectaculos cu capul în gol mingea venită de la corner: 0-5! În minutul 49, a centrat Pădineanu de pe stângă și Manu a marcat pentru 0-6. Gazdele au înscris golul de onoare prin Crăciun care a trimis cu eleganță la vinclu, în colțul lung, din careu: 1-6! Peste un minut Pădineanu a centrat din nou pentru Manu care a reușit tripla: 1-7! Crăciun de la gazde a mai avut o șansă de gol, focșănenii încă trei, dar nici una dintre echipe nu a mai înscris până la final.

CSM Focșani 2007 merge mai departe în Cupa României după o evoluție în care a convins că este pe un drum ascendent în pregătirea pentru campionat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?