Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Percheziții la persoane fizice și societăți comerciale din Soveja și Câmpuri

 

PERCHEZIȚII LA PERSOANE  ŞI FIRME DIN VRANCEA BĂNUITE DE INFRACŢIUNI ÎN DOMENIUL SILVIC

 

În această dimineață, peste 30 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea efectuează 17 percheziţii domiciliare în comunele Soveja și Câmpuri, la 9 persoane fizice şi  8 societăţi comerciale.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unor dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii unor activităţi ilegale în domeniul silvic.

La acţiune participă și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

IPJ Vrancea, 2 august

 

UPDATE

În această dimineață, peste 30 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, au efectuat 17 percheziţii domiciliare în comunele Soveja și Câmpuri, la 9 persoane fizice şi  la 8 societăţi comerciale cu obiect de activitate în domeniul silvic.

 Acţiunea se desfăşoară în cadrul unor dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii unor activităţi ilegale în domeniul silvic.

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județen  Vrancea au pus în executare 17 mandate de percheziţie domiciliare pe raza comunelor Câmpuri şi Soveja, la domiciliile a  9 persoane precum și la 8 puncte de lucru ale unor societăţi comerciale care au ca obiect principal de activitate exploatarea, debitarea şi comercializarea de masă lemnoasă.

Astfel, în urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor documente şi înscrisuri privind tranzacții cu material lemnos.

De asemenea, pentru neregulile constatate au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 15 000 lei, conform prevederilor Legii nr. 171/2010, fiind dispuse măsurile complementare de confiscare valorică a unui volum de 53,29 mc lemn de foc, diferite specii.

Valoarea  totală a materialului lemnos confiscat este de peste 8300 lei.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?