Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

FOTO! Mai multe mașini arse în urma unui incendiu care a cuprins o hală

Pompierii militari intervin cu cinci echipaje, trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală din municipiul Adjud (ieșire spre Onești). Focul se manifesta pe aproximativ 300 mp și a cuprins cinci mașini aflate în interior și patru mașini aflate în exterior. Din primele informații nu sunt persoane surprinse în interior. La momentul de față se lucrează pentru localizarea incendiului.

UPDATE! Incendiul a fost lichidat. Urmează evaluarea pagubelor și stabilirea cauzei care a provocat incendiul. Precizare: Hala, service auto, este situată pe raza localității Urechești, din județul Bacău. Partea din față a halei era amenajată ca spațiu locativ și spațiu pentru depozitare piese auto.

UPDATE 2, 13 iunie! În urma incendiului au ars în totalitate hala și spațiul locativ în suprafață de aproximativ 300 mp, 4 autoturisme aflate în interiorul halei, 5 autoturisme dezmembrate aflate în exteriorul halei, 1 autoturism în proporție de 30% și 1 autoutilitară în proporție de 15% aflate în fața halei, triplele din spate ale unui autoturism, bunuri de mobilier și aparate electrocasnice aflate în spațiul locativ. Cauza probabilă care a provocat producerea evenimentului: scurtcircuit electric.

Sursa text și foto: ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?