Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

GALERIE FOTO: Vară cu lucrări la infrastructura din Focșani! Se lucrează la locul de joacă de pe strada Peneș Curcanul și pe strada Muncitori

Primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a anunțat ieri, pe pagina sa oficială de Facebook, începerea lucrărilor la locul de joacă de pe strada Peneș Curcanul, dar și cele pe strada Muncitori:

„Așa cum am spus și pe 1 iunie, la inaugurarea celor două locuri de joacă, copiii din Focșani vor avea parte si de alte surprize și iată că astăzi au început lucrările la locul de joacă din strada Peneş Curcanul. Investiția se ridică la suma de 273.808,87 lei, iar pe suprafața de 561 mp vor fi montate 3 ansambluri de joacă cu mai multe turnuri, tobogane, poduri, leagăne, balansoare și corturi din răchită. În plus, aici va fi instalat și un sistem de supraveghere video, racordat la rețeaua orașului. Perioada de execuție a lucrărilor este de 90 de zile, dar constructorul ne-a asigurat că cei mici se vor putea juca în acest spațiu mult mai devreme decât termenul prevăzut în contract”.

„Astăzi am demarat lucrările pe o nouă stradă din obiectivul de investiții “Modernizare și reabilitare drumuri locale, în intravilanul municipiului Focșani”. Este vorba de strada Muncitori, aflată între străzile Cernei și Ecaterina Varga, cu decopertarea asfaltului vechi și deteriorat, urmând ca după această operațiune să se toarne un nou covor asfaltic, iar trotuarele și bordurile să fie refăcute în totalitate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?