Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Gimnastică – Focșăneanca Ana-Maria Bărbosu, de două ori aur la Trnava GymFestival, în Slovacia

 

  • Sportiva de la Focșani a câștigat primul loc la echipe și la individual compus

           Focșăneanca Ana-Maria Bărbosu a reușit încă o performanță de mare valoare, care o reconfirmă drept una dintre cele mai bune gimnaste ale României la categoria de vârstă 2006-2007. La Trnava GymFestival, în Slovacia, unde a participat în zilele de 1 și 2 iunie, împreună cu alte patru colege de la Centrul Olimpic Național pentru Junioare de la Deva, unde este antrenată de profesorii Lucian Sandu și Raluca Berger, Ana-Maria Bărbosu a câștigat concursul pe echipe, împreună cu Amalia Puflea în formula România A, urmată de România B, în componența Ana Turcu și Miruna Cozma.

În clasamentul de la individual compus, așa cum scrie pe pagina de facebook a Federației Române de de Gimnastică, ”primele două poziții le-au revenit Anei Bărbosu și Amaliei Puflea. Miruna Cazan s-a clasat pe locul 5, iar Ana Turcu pe 6. Altfel spus, 4 românce în primele 6, într-un concurs care a aliniat la start 25 de sportive”. Pentru această categorie de vârstă nu a fost organizat concurs pe aparate, cu finale.

Ana-Maria Bărbosu a fost pregătită la CSS Focșani de profesorii antrenori Daniel Trandafir și Cezar Stoica, de unde a fost promvată la Centrul Olimpic Național pentru Junioare de la Deva.

Foto, facebook FRGimnastică

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?