Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Doi tineri de 18 ani, prinși conducând deși nu aveau permis

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

Duminică, 19 mai a.c., ora 03.45 polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cotești, au depistat pe raza comunei Cotești un tânăr de 18 ani, din comuna Urechești, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Duminică, 19 mai a.c., în jurul orei 08:50, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat un bărbat în vârstă de 52 ani, din municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe DN23B, în localitatea Măicănești, județul Vrancea. Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, persoana depistată fiind condusă la Spitalul Militar Focșani unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Duminică, 19 mai a.c., ora 14.55, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești, au oprit o autoutilitară care circula pe DJ 203 H, în localitatea Dumitrești, constatându-se că aceasta era condusă de un tânăr de 18 ani, din municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău. În urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere, refuzând de asemenea atât să fie testat cu aparatul alcooltest, cât şi să i se recolteze de probe biologice de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi refuz de recoltare a probelor biologice de sânge.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 20 mai 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?