Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Taekwondo – ”Cupa Vrancea – Memorialul Tomiță Lazăr” a fost câștigată de focșănenii de la Addras și moldovenii de la ȘSS nr. 6 Chișinău

  • A fost un moment special in memoriam Tomiță Lazăr, în prezența foștilor săi colegi și a fiicei sale

”Cupa Vrancea – Memorialul Tomiță Lazăr” a adus sâmbătă, 18 mai, de dimineața până seara, sportivi din cinci țări – România, Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Tunisia, la competiția de taekwondo ajunsă la ediția a opta.

Concursul propriu-zis a început dimineață, pe patru saltele de concurs, iar dechiderea oficială a avut loc la ora 13:00, cu participarea unui grup de luptători din Serviciul Acțiuni Speciale al IPJ Vrancea, comandat de comisarul șef de poliție, Viorel Damian, foști colegi ai comisarului șef Tomiță Lazăr, a viceprimarului municipiului, Marius Iorga. Au evocat personalitatea fostului comisar șef Tomiță Lazăr, fiica acestuia – Mariana Lazăr, comandantul Viorel Damian, viceprimarul Marius Iorga și subcomisarul de Poliție Adrian Dochioiu, președintele CS Addras și fost, la rândul său, coleg al comisarului șef Tomiță Lazăr.

Competiția, in memoriam Tomiță Lazăr, a fost un continuu spectacol de culoare, vigoare, execuții de mare spectaculozitate, dispute decise, unele în ultimele fracțiuni de secundă. În această categorie s-a aflat, cu siguranță, meciul dintre Andrei Chirilă, de la Adrras Focșani – CSM Focșani 2007, și tunisianul Modher Ben DK în care focșăneanul a punctat, impresionant, pentru egalitate la 14 cu o secundă înaintea terminării timpului regulamentar. Și a trecut în avantaj în ultima fracțiune de secundă a prelungirilor, cu o lovitură pe casca de protecție a adversarului, în ovațiile publicului! De mare spectacol a fost și evoluția altui sportiv de la Addras-CSM Focșani 2007, Alexandru Iancu al cărui forcing a durat tot timpul întâlnirii cu Zeid Malouki din Tunisia, pe care l-a întrecut la mare diferență de puncte.

Concursul a fost câștigat, la egalitate de puncte – 186, de Școala Specializată de Sport Nr. 6 Chișinău, Republica Moldova și CS Addras Focșani. Pe locurile următoare s-au clasat: 3. Calea Fericirii, Republica Moldova – 145 puncte; 4. Berserk – Ucraina – 88puncte; 5. Asteriks, Serbia – 35 puncte; 6. Triumf GR, Republica Moldova – 31 puncte; 7. Iu-Sin, Republica Moldova – 27 puncte; 8. CSS Măgdăcești, Republica Moldova – 17 puncte; 9. Kwarang, Republica Moldova – 17 puncte; 10. Art Sport, Republica Moldova – 17 puncte; 11. Lajili Sport, Tunisia – 16 puncte; Korea TKD, România – 15 puncte; Mondo Dreams, România – 12 puncte; 16. Taekwondo Club VIPO, România – 10 puncte; 17. Korean Art, Republica Moldova – 7 puncte; 17. Nidan, România – 1 punct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?