Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Două judecătoare din Vrancea ies la pensie la 1 august

Judecătoria Focşani va rămâne fără două judecătoare din vara acestui an. Este vorba despre judecătoarele Luminiţa Duţă şi Ana Dinu Murguleţ, în cazul cărora Secţia pentru Judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 1 august.

Cererile celor două judecătoare au fost luate în discuţie în sedinţa Secţiei din data de 13 mai. Astfel, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerilor privind “eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei ANA DINU-MURGULEŢ, judecător la Judecătoria Focşani, începând cu data de 01.08.2019” şi “eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei LUMINIŢA DUŢĂ, judecător la Judecătoria Focşani, începând cu data de 01.08.2019”.

Cerere de pensionare a depus și judecătoarea Carmen Cotea de la Tribunalul Vrancea. În privința sa, Secţia a hotărât “amânarea discutării cererii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei CARMEN COTEA, judecător la Tribunalul Vrancea. (2 voturi Da, 6 voturi amânare)”.

Conform informatiilor găsite pe site-ul portal.just.ro, judecătoarea Carmen Cotea şi-a început activitatea în magistratură la finele anului 1993.  Aceasta a lucrat la Judecătoriile Focşani şi Adjud şi de aproximativ 20 de ani îşi desfăşoară activitatea la Tribunalul Vrancea. A fost şi preşedinta Secţiei Comerciale din cadrul Tribunalului Vrancea în perioada 2000-2005. Judecătoarea Luminiţa Dută are o vechime de aproximativ 25 de ani în magistratură, desfăşurându-şi activitatea la Judecătoriile Panciu şi Focşani. Şi judecătoarea Dinu Murguleț are o vechime de peste 20 de ani în magistratură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?