Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

GALERIE FOTO: Kick Boxing – CS Nidan, 4 campioni și 10 vicecampioni naționali!

  • Sportivii focșăneni au mai obținut 11 medalii de bronz

Focșaniul a găzduit în Sala Polivalentă, sâmbătă, 11 mai, Campionatul Național de kick boxing la ring și tatami. A fost o adevărată sărbătoare a acestei discipline sportive foarte spectaculoase prin explozia de mișcare și de culoare, prin execuții de mare tehnicitate și dorința sprtivilor de a termina luptă învingători. Competiția de la Focșani s-a bucurat de o participare la vârf din partea Federației Române de Arte Marțiale de Contact, organizatoare, împreună cu CS Nidan, a Campionatului Național.

S-au aflat în Polivalentă în ziua competiției Dumitru Mocănașu, președintele Federației și arbitru internațional, Ione Gîrbea, președintele departamentului all style al Federației, dar și o altă mare personalitate a kick boxing-ului din România, prof. univ. dr. Dan Deliu, de la UNEFS București ”antrenorul lui Sora și Ghiță”, cum s-a prezentat.

Invitat special al organizatorilor a fost primarul Focșaniului, Cristi Valentin Misăilă, care a relevat în fața asistenței preocupările Consiliului Local și Primăriei pentru dezvoltarea sportului, inclusiv a kick boxing-ului, și în calitate de partenere, împreună cu CSM Focșani 2007 la organizarea Campionatului Național. Primarul Cristi Valentin Misăilă le-au urat succes competitorilor și la invitația organizatorilor a înmânat fiecărei delegații pungi cu mici cadouri și a prezentat grupul de arbitri ai competiției.

Clubul Nidan a fost în concurs cu 21 sportivi, care au câștigat 25 de medalii: 4 de aur, 10 de argint și 11 de bronz.

Au devenit campioni ai României Adelina Bentea, la kick light, Laura Caloian, la kick light, Ionel Rusu la tatami și Alin Ignat la full contact +94 kg.

Pe locul al doilea, cu medalii de argint, s-au clasat Andreea Miruna Vulpe, la kick light, Ionel Păun, la kick light, Ionel Rusu, la ring, Ștefan Andrei, la low kick și kick light, Dragoș Dumitrașcu, la kick light 84 kg., Zenaida Vornicescu, la light contact -60 kg. și kick light, Alin Ignat, la+94 kg. low kick, și la +94 light contact.

Pe locul al treilea, cu medalii de bronz au încheiat campionatul Andrei Nicolau, la kick light, Vasile Molnar, la kick light, Robert Bîcîin, la kick light, Daniel Niță, la kick light, Ștefan Nicolaș, la kick light, Robert Cioarec, la kick light, Iulian Dragomir, la kick light – 94,3 kg, și la full contact – 91 kg., Dragoș Dumitrașcu, la light contact – 89 kg, Alin Bulinmej, la kick light.

Sebastian Ionuț Ciuciur s-a clasat pe locul 4 la kick light.

Nidan a mai avut în competiție 5 sportivi care nu au intrat în zona medaliilor – Luca, Pantazică, Guzinschi, Toia și Ionescu.

La finalul competiției vicepreședintele CS Nidan, sempai Dan Rădulescu Scutaru a precizat că a fost cea mai consistentă participare a sportivilor clubului la un astfel de campionat ca număr de concurenți și ca nivel al performanțelor din întreaga existență a clubului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?