Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

GALERIE FOTO: A fost sărbătoare a sportului la Cinema Balada!

* Sportivi cu performanțe deosebite din Municipiul Focșani și antrenorii lor au fost premiați cu o sumă totală de aproape 140 mii de lei

Joi, 19 decembrie 2019, începând cu ora 10:00, la Cinema Balada, a fost o veritabilă sărbătoare a sportului. Sportivi legitimați la cluburile din Focșani și care au avut rezultate deosebite în 2019, ca și antrenorii lor, au fost premiați de Consiliul Local al Municipiului Focșani, la propunerea primarului Cristi Valentin Misăilă. Valoarea totală a premiilor, acordate în raport cu performanțele, a însumat aproape 140 de mii de lei. Pentru că evenimentul sportiv s-a întâmplat cu puțin timp înaintea sfintelor Sărbători ale Nașterii Domnului Iisus Hristos, i-a fost adăugat un superb miniconcert de colinde susținut de Ansamblul Țara Vrancei, recent întors dintr-un turneu de mare succes în Rusia, până în Siberia, unde a urmat drumul ostașilor români morți sau care au fost în prizonierat în Extremul Orient rusesc.

Ca și la un eveniment sportiv anterior, unde publicului venit la un turneu de fotbal i-a cântat colinde Corul de la Irești, și în Sala Cinema Balada spectatorii cu trăit alături de artiștii focșăneni câteva minute spiritul creștinesc al Sărbătorilor. Momentul următor a fost al intonării Imnului de Stat al României, după primarul Cristi Valentin Misăilă și vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel Mare, au felicitat pe sportivi, profesori și antrenori pentru performanțele din anul care se încheie și care dau valoare importantelor investiții făcute pentru sport de municipalitate, și le-au urat să obțină rezultate și mai bune în anul ce vine.

Festivitatea dedicată sportului a început cu o încântătoare demonstrație de grație și frumusețe susținută de gimnastele de la CSS Focșani, care au smuls ropote de aplauze din partea publicului. A urmat, în acordurile Imnului CSM Focșani 2007, prezentarea sportivilor clubului, întâmpinați pe scenă de primarul Cristi Valentin Misăilă, Vicepreședintele Consiliului Județean Ionel Cel Mare și directorul CSM Focșani 2007, Viorel Ciubotaru. Clubul sportiv al Municipiului a reușit, prin sportivii săi o serie de rezultate foarte bune și au făcut cunoscut Focșaniul pe mari arene de sport din țară și din lume. Claudia Prisecaru, Daniel Fusaru, Laris Borș, Maria-Daciana Ciubotaru, Andreea Arginteanu, Irina Paraschiv, George Dochioiu, Corina Ilinoiu, echipele de handbal seniori, de baschet juniori și seniori, de volei sau tenis de masă, ca și mulți alți sportivi care fac cinste culorilor cubului și municipiului, au urcat pe scenă constituind un superb tablou al valorii, al frumuseții adusă de practicarea sportului.

După încă o repriză cu demonstrații de taekwondo și karate, oferită spectatorilor de sportivi ai secțiilor CSM Focșani 2007, în acordurile Imnului Campionilor, primarul Cristi Valentin Misăilă a înmânat premiaților – sportivi, profesori și antrenori, diplome de merit. Festivitatea s-a încheiat cu o ultimă demonstrație, cea de culturism prezentată de doi campioni de la CS Ulise Focșani, coordonați de profesorul Florin Ancuța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?