Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Haideți să-i oferim lui nea Gheorghe un strop de viață!

Se spune că bătrânețea ne aduce liniștea pe care nu o găsim nicicum și niciunde în tinerețe, dar odată cu ea vin bolile, durerile, neajunsurile și nu poți să te mai bucuri de liniștea anilor rămași! Nea Gheorghe este unul din sutele de români care nu se pot bucura de liniștea anilor de pensie și de bătrânețe. Dumnezeu nu le-a binecuvântat curtea și nu le-a dat copii, așa că de nepoți nici nu mai poate fi vorba. Nu îi deschide nimeni poarta să-l întrebe ce-l doare, dacă are ce îi trebuie sau să îi aducă un zâmbet. El își trăiește neajunsurile împreună cu cea care i-a fost tovarășă de viață, tanti Lili.

Nu s-au plâns și nu se plâng de nimic, nu ar fi cerut de la nimeni un căpăt de ață, dar nea Gheorghe are nevoie de un strop de speranță. Este diagnosticat cu:

Insuficiență mitrală ușoară-medie; Insuficiență cardiacă congestivă; BCI-ANGOR Agravat; HTA ST III; Leziuni Unicoronariene; AVC ischemic cardioembolic.

Până nu demult reușea să își mențină problemele cardiovasculare sub tratament și cu o administrare corectă. Însă vârsta, necazurile și neajunsurile și-au spus cuvântul, iar inima lui Nea Gheorghe a devenit pe an ce trece mai bolnavă și mai bătrână.

Nea Gheorghe a fost diagnosticat prima dată în 2012, iar în urma coronarografiei s-au evidențiat multiple leziuni coronariene și vasculare periferice. Însă de atunci, starea de sănătate s-a înrăutățit, iar bietul om a ajuns să petreacă două săptămâni acasă, două prin spitale. Numărul de la urgențe a ajuns un fel de regim de viață.

El nu ne cere, ne roagă să fim buni să îi oferim un strop de viață. Nea Gheorghe are nevoie de o coronarografie, costul unei astfel de proceduri variază între 2.500 și 4.000 lei, plus costurile stent-urilor.

Nea Gheorghe are nevoie de noi toți, iar noi îi vom fi alături.

Donații pot fi făcute în contul Asociației Hope and Love for Life deschis la Banca Transilvania, cu mențiunea “Baciu Gheorghe”.

Asociația Hope and Love for Life – RO61BTRLRONCRT0447594001.

De asemenea, pentru mai multe detalii sau dacă vreți să intrați în contact cu Nea Gheorghe, lăsați mesaj pe pagina de Facebook a asociației – https://www.facebook.com/hopeandloveforlife/.

O inimă nouă nu îi putem da, dar mână cu mână o putem bandaja pe cea veche.

Pe nea Gheorghe l-am cunoscut miercuri, 8 mai, între timp, vineri, a fost dus de urgență cu un elicopter către Spitalul Militar Central din București. Este conectat la aparate și monitorizat. Noi vom continua să luptăm și să sperăm pentru nea Gheorghe!

1 COMENTARIU

  1. Este foarte benefic pentru comunitatea vranceana sa existe o astfel de asociatie cu dorinta sincera de a ajuta semeni,care sa acorde sprijin pentru comunitate,care sa lucreze cu familiile aflate in dificultate al caror viitor este fara sprijinul autoritatilor cu prea putine licariri de speranta.Astfel de cazuri trebuiesc ajutate deoarece e foarte usor sa te inveti cu deznadejdea atunci cand in jurul tau nu se intampla nimic bun,iar lipsurile din fiecare domeniu din viata ta nu fac decat sa te mentina in starea asta si nu e nimeni langa tine sa iti schimbe perspectiva sa iti arate ca pot si sa iti intinda o mana de ajutor.O asociatie care sa serveasca EXCLUSIV scopurilor de binefacere si caritate si desfasurarii de actiuni umanitare a fost infiintata cu dorinta sincera de a ne ajuta semenii,chiar daca resursele sale financiare se rezuma la donatii si sponsorizari.Biblia arata ca oamenii au fost creati pentru a cauta sprijin la creatorul lor,la conducatorul lor si nu la semenii lor.Nimeni nu ii iubeste mai mult pe oameni decat creatorul lor.Din cauza crizei in plan politic despre care se discuta de ani buni sunt solicitate astfel de donatii fara sa se astepte sprijinul autoritatilor.Chiar daca nimeni nu ii iubeste mai mult pe oameni decat creatorul lor,pana la Dumnezeu trebuie sa contribuim fiecare cu cat putem pentru a diminua neputinta acestui om de a se conduce singur cu succes.Sa o facem fara sa uitam niciodata ca ”DUMNEZEU il iubeste pe cel ce da cu bucurie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?