ULTIMA ORĂ! A MURIT șoferul din Dumitrești al microbuzului lovit de tren în județul Buzău

0
6453

Viorel Lințeanu, șoferul microbuzului implicat în tragicul accident de la Buzău, produs în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă. Conform datelor furnizate de prietenii familiei Lințeanu, fostul polițist, în vârstă de 50 de ani, din comuna Dumitrești, s-a stins pe patul de spital din Buzău, unde se afla în stare critică la secţia ATI.

„Din păcate, Viorel a pierdut lupta cu viața. În noaptea de vineri spre sâmbătă a murit la spitalul din Buzău. Am fost colegi la poliție multă vreme. Noi ne-am înțeles foarte bine și am colaborat pe linie profesională. Moartea unei persoane dragi este un moment dureros, fie că este un prieten drag, un cunoscut sau un membru al familiei. Când o fiinţă apropiată nouă pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seama cu durere în suflet că suntem nişte bieţi muritori. Dumnezeu să-i dea odihnă cea veşnică, iar familiei tărie să treacă prin această grea încercare. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Dumnezeu să-l ierte”, este mesajul transmis de Jan Amăriuței, din Dumitrești, fost coleg și prieten de familie cu fostul polițist.

În zilele următoare trupul fostului polițist va fi adus de la morgă și depus pentru priveghere, iar înmormântarea va avea loc la cimitirul din comuna Dumitrești.

Reamintim că acesta era șoferul unui microbuz implicat într-un accident produs pe raza comunei C.A. Rosetti, în afara localităţii Bâlhacu. Microbuzul, în care se aflau 16 persoane, a intrat în coliziune cu un tren Inter Regio. Un tânăr în vârstă de 24 de ani și un altul de 36 de ani, ambii din comuna Nereju, și-au pierdut viața. Alți cinci vrânceni, dintre care patru din comuna Nereju și unul din comuna Slobozia Ciorăști, în vârstă de 23, 30, 26, 32, respectiv 19 ani, au fost răniți.

Toți munceau în străinătate şi se întorceau acasă pentru a petrece sărbătorile de Paşte. Cei 16 pasageri din microbuz au fost preluaţi din Borod, judeţul Bihor, şi urmau să ajungă unii în Brăila, alții în Vrancea. În judeţul Buzău, pe DN 2B, pe raza comunei C.A. Rosetti, în afara localităţii Bâlhacu, pentru doi dintre vrânceni viața pe pământ a încetat. Microbuzul a fost izbit puternic, în partea dreaptă, de locomotiva unui tren de călători, care se îndrepta spre Galați. Impactul cu vehiculul a fost atât de puternic încât a fost resimțit și de călătorii din tren.

Monitorul de Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here