Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

FOTO! Cinci percheziții; 8300 de litri de lichid cu miros și aspect de vin sau țuică, indisponibilizați

PERCHEZIŢII PE LINIA DEȚINERII ȘI COMERCIALIZĂRII ALCOOLULUI

8300 de litri de lichid cu miros și aspect de vin sau țuică au fost identificați de poliţişti, în urma a 5 percheziţii efectuate în cursul zilei de ieri.

Ieri, 10 aprilie a.c., polițiști Secției 2 Poliție Rurală Gugești au acționat pe raza de competență pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul producerii, deținerii și comercializării alcoolului.

5 mandate de percheziții emise de Judecătoria Focșani au fost puse în executare în cadrul unor dosare penale aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vrancea.

Astfel, cu sprijinul polițiștilor de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea și reprezentanților din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Vrancea au fost efectuate percheziții pe raza comunelor Gugești, Bordești, Obrejița și Slobozia Bradului.

În urma perchezițiilor, a fost identificată și indisponibilizată cantitatea totală de 8300 litri băuturi alcoolice, din care 4900 litri cu miros și aspect de țuică și 3400 litri de lichid cu miros și aspect de vin, din care au fost recoltate probe în vederea analizării conținutului într-un laborator autorizat, în vederea continuării cercetărilor.

Valoarea băuturilor alcoolice indisponibilizate este în cuantum total de 75.000 lei.

De asemenea, în cadrul acestei acțiuni au fost ridicate mai multe înscrisuri de interes pentru cele cinci cauze.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii prejudiciului cauzat bugetului de stat ca urmare a neachitării taxelor de acciză.

Sursa text și foto: IPJ Vrancea, 11 aprilie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?