Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Bărbat arestat preventiv după ce și-a înjunghiat nepotul; cei doi locuiau împreună

Un bărbat de 47 de ani, din comuna Vânători, care a fost reținut joi pentru 24 de ore după ce și-a înjunghiat nepotul, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Fapta s-a petrecut în comuna Vânători, unde cei doi bărbați locuiau împreună de patru ani. După ce și-a înjunghiat nepotul, unchiul a sunat la 112.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, pentru arestarea preventivă a inculpatului: G(…) Neculai cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor, (…) dispune arestarea preventivă a inculpatului, pe o durată de 30 zile, începând cu data 15.03.2019 şi până la data de 13.04.2019 inclusiv. (…) Cu drept de contestaţie, în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în Camera de Consiliu astăzi, 15.03.2019, ora 12:15“, este decizia Tribunalului Vrancea.

Miercuri, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Odobești, a ajuns în șoc hemoragic la UPU Focșani, după ce a fost înjunghiat. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, bărbatul prezenta „plagă înjunghiată abdominală și șoc hemoragic”. Pacientul a fost operat, starea sa fiind stabilă în urma intervenției chirurgicale. „La data de 13 martie a.c., ora 21.32, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Goleşti au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 38 de ani, are nevoie de o ambulanță întrucât se află într-o stare avansată de ebrietate. Cu ocazia deplasării la fața locului a fost identificat bărbatul în cauză, care se afla întins pe prispa imobilului, iar cu ocazia examinării de către echipajul de ambulanță sosit la fața locului s-a constatat faptul că acesta prezenta la nivelul abdomenului o plagă deschisă. Întrucât barbatul se afla într-o stare avansată de ebrietate, nu a putut oferi date cu privire la împrejurările care au dus la producerea rănilor. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean Vrancea pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate și luarea măsurilor legale”, au transmis, joi, reprezentanții Biroului de presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?