Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Copilă de 6 ani, rănită după ce o șoferiță a depășit pe linia continuă

Dosare penale la regimul circulației rutiere

 

La data de 9 martie a.c., ora 7.18, pe DN2 – E85, pe raza comunei Popești, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din comuna Tâmboești, în timp ce conducea o autoutilitară, având o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

La data de 10 martie a.c., ora 09.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Odobești, cu ocazia activităților specifice desfășurate, au depistat în trafic, pe raza comunei Reghiu, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din comuna Mera, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 10 martie a.c., ora 11.12, polițiștii din cadrul Poliției Mun. Adjud au fost sesizați despre faptul că un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din mun. Adjud, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DN 11A, pe sensul de mers Adjudul Vechi – Homocea, s-a dezechilibrat și a căzut pe marginea părții carosabile. Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 10 martie a.c., ora 12.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Nereju, cu ocazia activităților specifice desfășurate, au depistat un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din comuna Nereju, care a condus pe raza comunei un ATV neînmatriculat și fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 10 martie a.c., ora 11.02, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au fost sesizați despre faptul că o femeie, în vârstă de 35 de ani, din mun. Adjud, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2L, din direcția Soveja – Panciu, a depășit neregulamentar (încălcând marcajul longitudinal continuu ce separă sensurile de mers) un autoturism care era angrenat în efectuarea unui viraj la stânga, intrând astfel în coliziune cu acesta. A rezultat rănirea ușoară a unei minore, în vârstă de 6 ani, din mun. Adjud, pasageră în primul autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

La data de 10 martie a.c., ora 14.41, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au depistat un bărbat, în vârstă  de 32 de ani, din mun. Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Panciu, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Orașului Panciu, în vederea recoltării unor mostre de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 11 martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?