Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

GALERIE FOTO: Atletism – Ștafeta de 4×400 metri a LPS Focșani și Alexandru Toader de la Danubiu Tulcea– LPS Focșani, campioni naționali la juniori 1!

 

  • Mihai Răzvan Vasiliu de la LPS CSM Focșani 2007, vicecampion al României

Atleții focșăneni au impresionat  și la Campionatul Național de sală al juniorilor 1 ale cărui întreceri au avut loc la București vineri, 22 și sâmbătă, 23 februarie. Ei s-au întors acasă cu două titluri de campioni ai României, o medalie de argint și două locuri 4! Au câștigat medaliile de aur pe o distanță ce se arată a fi o specialitate a LPS Focșani – 400 de metri, individual și ștafetă.

La individual, a câștigat aurul Alexandru Toader, legitimat la Danubiu Tulcea – LPS Focșani iar locul al doilea i-a revenit, la 3 sutimi de secundă, lui Răzvan Mihai Vasiliu, legitimat la LPS-CSM Focșani 2007. În aceeași probă, Cătălin Marian Gîrleanu, LPS CSM Focșani 2007 s-a clasat al nouălea.

          Ștafeta de 4×400 metri a avut drept câștigătoare prima echipă a LPS Focșani A în componența Alexandru Toader, Nicu Vasile Păsăroiu, Cătălin Marian Gîrleanu, Mihai Răzvan Vasiliu. Cei patru atleți de la 400 metri sunt antrenați de profesorul Gabriel Alexandrescu, ca și componenții ștafetei LPS Focșani BPaul Bouroș, Nicolae Melinteanu, Manuel Sîrbu și Bogdan Guțu .

Pe locul al patrulea au încheiat campionatul național de sală al juniorilor 1 Cătălina Olaru, de la CS Unirea – CSS Focșani, la 60 metri garduri, cu 9,52, record personal, și Andreea Rotaru, de la LPS Focșani, la aruncarea greutății.

Cătălina este pregătită de antrenorul Fănel Iliescu iar Andreea de profesorul Gabriel Alexandrescu.

          Ștafeta de 4×400 metri fete a CSS Focșani, pregătită de profesorul Marius Batog, în componența  Cătălina Olaru, Ioana Bran, Andreea Tănase și Corina Ilinoiu s-a clasat pe locul al șaselea urmată, pe locul al nouălea, de ștafeta CSS Focșani B, formată din Ana Maria Banciu, Alexandra Ioana Banciu, Alexia Cotoi, Karina Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?