Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

GALERIE FOTO: Volei – Joc foarte bun, victorie spectaculoasă!

* CSM Focșani 2007 – AV Constanța 3-0 (25-9, 27-25, 25-19)

Formații

CSM Focșani 2007: Ana Maria Vilău, Camelia Vasile, Alexandra Laurici, Delia Botea, Ilinca Știrbu, Camelia Lăzăroiu, Teodora Sabloschi, Alessia Sima, Florina Pralea, Maria Paizan, Bianca Andronache, Miruna Pușcă.

AV Constanța: Bianca Cojocaru, Mădălina Vintilă, Maria Militaru, Andreea Iancu, Diana Milea, Andreea Maer, Cosmina Marinescu, Maria Badea, Georgiana Cical, Denisa Dumitru, Antonia Rizea.

Fetele Focșaniului au jucat sâmbătă, 18 ianuarie, în Sala LPS, cu lidera clasamentului Seriei Est a Campionatului Diviziei A2 la volei, Academia de Volei Tomis Constanța. Dobrogencele veneau din postura de formație neînvinsă, pe care ar fi dorit să și-o păstreze. Au întâlnit, însă, o echipă a Focșaniului în foarte bună dispoziție de joc! Mai bună decît au avut vreodată în actuala ediție de campionat. Partida a fost începută fulminant de voleibalistele pregătite de Romina Coman, care au încheiat cu 25-9 un prim set în care le-a ieșit cam tot ce au făcut pe teren, de la serviciu la preluare, la apărare și finalizare. Oaspetele au părut a nu înțelege ce li se întâmplă! Aveau, însă suficiente argumente de valoare cu care să încerce să echilibreze un meci început rău pentru ele. Iar setul al doilea a fost dovada! Tomis-ul a întrat foarte bine în joc și a condus în permanență , uneori cu 5 puncte, 15-20, 16-21, 18-23.

Apoi CSM 2007 a făcut 20-23, dar a fost 20-24, moment în care gazdele au găsit mijloacele tehnico-tactice cu care să contracareze eficiența oaspetelor și să egaleze la 24. Constănțencele au punctat pentru 24-25, însă fetele Focșaniului au pus de trei ori la rând mingea în terenul adversarelor și au încheiat setul cu 27-25. A fost o dispută tranșată în manieră spectaculoasă de CSM 2007. Remarcabil este faptul că pe un asemena fond, Romina Coman a trimis în teren, și pe cadetele Alessia Sima și Ilinca Știrbu care au făcut exact ce le-a cerut antrenoarea! Au jucat, adică bine și au contribuit la o victorie de set ce părea greu de obținut! Ultimul set a fost echilibrat, dar mai tot timpul cu gazdele la conducere, și s-a teminat cu 25-19 cu care CSM 2007 i-a administrat Tomisului prima înfrângere – și previzibil, singura – din sezonul regulat al Campionatului Diviziei A2.

În etapa viitoare, sâmbătă, 25 ianuarie, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare, la CTF Mihai I București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?