Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Locuri de muncă vacante: 235 în Vrancea, 777 în Comunitatea Economică Europeană

Vrâncenii aflați în căutarea unui loc de muncă au la dispoziție 235 de oferte în Vrancea și 777 în Comunitatea Economică Europeană (CEE). Astfel, la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea au fost declarate ca fiind vacante 52 de locuri de muncă pentru operator confecționer industrial, 20 de oferte sunt pentru muncitori necalifcați în silvicultură, iar pentru muncitori necalificați sunt 18 oferte. Pentru muncitori necalificați în industria confecțiilor sunt disponibile 17 locuri de muncă, iar pentru lucrători comerciali 12.

De asemenea, sunt câte 11 oferte pentru șoferi și călcătorese lenjerie, 7 pentru agenți de securitate și intervenție, câte 5 pentru cei de meserie zugrav, fierar betonist și dulgher, iar pentru inginer spații verzi sunt disponibile 4 locuri de muncă. Pentru cei de meserie strungar, rectificator universal, operator introducere prelucrare validare date, îngrijitor clăduri și frezor sunt câte 3 oferte, iar câte 2 pentru tehnician cadastru, tâmplar, șef linie producție confecții, mecanic utilaj, maistru construcții, lăcătuș mecanic, economist și asistent medical. Câte un singur loc de muncă este pentru cei de meserie: vânzător, tehnician veterinar, tehnician sisteme de securitate, sudor, ospătar, medic veterinar, manipulant mărfuri, manichiuristă, macaragiu, lucrător bucătărie, izolator termic, inginer topograf, inginer geodez, inginer construcții, frizer, electromecanic, electrician, CTC-ist confecții și controlor calitate.

În CEE oferta este mai diversificată. Astfel, în Danemarca se pot angaja 50 de lucrători în agricultură – culegători de mazăre în Portugalia, iar în Germania sunt disponibile câte 10 locuri de muncă pentru sudori și montatori acoperișuri, iar câte 2 pentru măcelari, șoferi de camioane, personal gastronomia de sistem, stivuitoriști, manipulanți marfă de depozit, constructor structuri din beton armat și electricieni. De asemenea, se pot angaja câte 4 șoferi camion pe distanțe scurte și personal servire. Câte un singur loc de muncă este disponibil pentru cei de meserie fierar – betonist, tâmplar, operator mașini și utilaje pentru construcții, tehnician sondaje topografice, croitor decorațiuni, specialist restaurant, recepționer, manipulant marfă, bucătar, mecanic în construcții, faianțar.

În Marea Britanie se pot angaja 50 de îngrijitori persoane la domiciliu, 10 infirmieri, 15 farmaciști și 100 de lucrători în agricultură, iar în Irlanda 55 de ciontolitori tranșatori carne și 2 confecționeri de încălțăminte. În Finlanda sunt disponibile 15 posturi pentru lucrători forestieri, 10 pentru muncitori constructori și 6 pentru pavatori, în timp ce în Norvegia încă nu s-a angajat vreo persoană pe cele două posturi de ghid caiac, respectiv ghid antrenor caiac. Pentru dezvoltator web sunt 2 posturi, pentru măcelari 10, iar pentru vopsitori auto/ tehnician de reparații 5 locuri de muncă.

În Olanda se pot angaja 10 muncitori în grădinărit, 20 de muncitori necalificați în grădinărit și horticultură, 7 culegători căpșuni, 40 de culegători în sere cu bulbi de flori, 45 de lucrători sezonieri la flori, 10 culegători de sparanghel și câte 15 culegători în sere cu ardei gras, sere cu flori și sere cu roșii. În Spania sunt disponibile 150 de locuri de muncă pentru agricutori, 4 pentru tehnicieni turbine eoliene și 2 pentru tâmplari (reparații nave), pe când în Suedia se pot angaja 3 mecanici auto, 5 vopsitori auto, 8 mecanici mașini utilaje grele și câte 4 operatori CNC strungar și operator CNC frezor. În Slovacia sunt disponibile 12 locuri de muncă pentru sticlari, iar în Ungaria este câte o ofertă pentru măcelar – vânzător, grădinar și mecanic auto, 2 pentru electrician, electrician construcții, 5 pentru mecanic agricol și 3 pentru manipulant mărfuri.

Doritorii pot afla informații utile despre locurile de muncă vacante în CEE la următoarele adrese web: www.eures.anofm.ro, www.eures.europa.eu, www.muncainue.ro, www.anofm.ro sau Facebook: AJOFM VRANCEA

 

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea și CEE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?