Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Serialul ‘Modern Family’ se va încheia după cel de-al 11-lea sezon

Comedia de televiziune ‘Modern Family’ se va încheia odată cu cel de-al 11-lea său sezon, potrivit unui anunţ făcut marţi de postul ABC la un eveniment al Asociaţiei Criticilor de Televiziune (TCA) din Pasadena (California) şi citat de EFE. În prezent se difuzează cel de-al 10-lea sezon al serialului, astfel încât fanii vor avea la dispoziţie un nou sezon pentru a-şi lua rămas bun de la îndrăgitele personaje.

Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Ed O’Neill, Eric Stonestreet şi actriţa columbiană Sofía Vergara, principalii actori ai comediei, vor juca şi în următorul sezon al serialul ‘Modern Family’. Chiar dacă în ultimii ani audienţa a mai scăzut, ‘Modern Family’, lansat pe ecrane în 2009 şi care a difuzat peste 200 de episoade, este una dintre comediile de televiziune cele mai populare şi longevive din ultimii ani.

Producţia prezintă viaţa de zi cu zi a trei cupluri cu o tehnică ce îmbină documentarul cu comedia de situaţii. Serialul a fost elogiat şi pentru includerea printre familiile protagoniste a unui cuplu de homosexuali. Printre numeroasele premii obţinute se numără cinci trofee Emmy şi un Glob de Aur pentru cel mai bun serial sau musical. „Christopher Lloyd şi Steven Levitan au creat una dintre cele mai emblematice şi trascendentale comedii din istoria televiziunii”, a declarat Karey Burke, preşedinta ABC Entertainment, Karey Burke, care a subliniat că ultimul sezon va avea atâtea surprize, încât niciun fan nu şi-ar doi să le piardă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?