Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Un tânăr de 17 ani și unul de 31 de ani, arestați pentru că ar fi violat o femeie de 76 de ani

POLIȚIȘTII AU REŢINUT DOI BĂRBAȚI, BĂNUIȚI DE VIOL

Doi bărbați care ar fi săvârşit infracţiunea de viol au fost identificați de polițiști în urma investigațiilor efectuate. Bănuiții, în vârstă de 17, respectiv 31 de ani au fost reținuți de poliţişti.

La data de 3 februarie a.c., ora 12:20, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, de 76 ani, din comuna Corbița, ar fi fost victima infracțiunii de viol.

Polițiștii au demarat imediat cercetările și în cursul aceleiași zile au identificat un tânăr, de 17 ani și un bărbat, de 31 de ani, ambii din localitate, bănuiți că în seara zilei de 2 februarie a.c., ar fi pătruns în locuința femeii, și, prin constrângere fizică, ar fi întreținut relații sexuale cu victima.

Cei în cauză au fost reţinuti pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud cu propunere de arestare preventivă.

IPJ Vrancea, 4 februarie 2019

UPDATE! Față de bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost dispusă măsura arestului preventiv, iar față de minor măsura arestului la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?