Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Mamă şi fiu, la judecată după ce au bătut un copil


    O femeie din Mărășești și fiul ei minor au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea într-un dosar de lovire sau alte violențe. Conform rechizitoriului, femeia are 36 de ani. Procurorii au reținut următoarea situație de fapt: în seara zilei de 30 iulie 2017, în timp ce se afla în fața locuinței victimei minore, un băiețel, în urma unui conflict generat de fiul femeii, minor și el, a tras victima de păr și a trântit-o pe jos, a lovit-o cu pumnii și picioarele. În tot acest timp, și fiul său a lovit victima în zona capului cu un obiect din lemn. Copilul bătut a ajuns la spital și a avut leziuni ce au necesitat 4-5 zile de îngrijiri medicale.
    Fiul femeii, trimis și el în judecată pentru aceeași infracțiune, are 16 ani. Anchetatorii arată în rechizitoriu că în seara zilei de 30 iulie 2017, în  jurul orei 21.00, în timp ce se afla în fața locuinței persoanei vătămate, în urma unui conflict spontan pe care el l-a generat, a lovit persoana vătămată cu un lemn în zona capului, împrejurare în care mama sa a tras victima de păr.
    Anchetatorii au stabilit că în seara zilei amintite, inculpatul minor a trecut prin fața porții locuinței persoanei vătămate și a observat-o pe sora acesteia. Inculpatul minor i-a adresat fetei cuvinte indecente și a început să arunce cu pietre în curtea casei persoanei vătămate. În apărarea fetei au sărit mama și fratele ei, victimă în acest dosar, ocazie cu care a avut loc o altercație între ei. Alarmată de incident, la fața locului a ajuns și mama inculpatului minor, care în loc să calmeze spiritele încinse, și-a ajutat fiul să bată victima.
    La audieri, cei doi nu au recunoscut faptele. Ei au spus că inculpatul minor a fost de fapt cel agresat de victimă și de familia ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?