Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Educatoarea, a cărei locuință a ars la mijlocul acestei luni, poate reveni acasă

În ziua de 11 ianuarie 2019 s-a declanșat un incendiu la locuința unei educatoare de la Grădinița cu program prelungit Nr. 1 Odobești, moment care a declanșat o adevărată mișcare de voluntariat în rândul cetățenilor din orașul Odobești. Încă din primele ore, alături de cadrele didactice, cărora li s-a părut normal să reacționeze și să… acționeze, s-au alăturat zeci de OAMENI care și-au dorit să fie alături de această familie, greu încercată în plină iarnă. Domnul Costel Bocu a luat inițiativa și cu ajutorul prietenilor săi, și nu numai, a cumpărat materiale necesare pentru refacerea acoperișului casei (grinzi, tablă), materiale de curățenie (detergenți, dezinfectanți). Astfel, că încă din a doua zi, s-au început reparațiile.

Cadrelor didactice de la Grădinița cu program prelungit Nr 1 Odobești li s-au alăturat, din proprie inițiativă, părinții, care au ajutat financiar.

„Doamna Marioara Serescu, a facilitat o sponsorizare în materiale de construcție (var, gled, silicon etc), donație pentru care îi mulțumim din suflet domnului patron Bratie Constantin”, a menționat Veronica Batog, director al unității din Odobești. De asemenea, mulțumim colegelor de la Grădinițele Nr. 2 și Nr. 13 din Focșani, care au fost alături de colega noastră. Nu în ultimul rând, mulțumim autorităților locale pentru tot sprijinul acordat!.

„Astăzi, la doar 12 zile de la nefericitul eveniment, colega noastră se poate muta înapoi acasă (în tot acest timp ea și fata au locuit la o rudă, iar soțul a fost internat în spital cu arsuri la picioare). Mulțumim tuturor voluntarilor pentru munca depusă în toate aceste zile, pentru tot sprijinul moral și material, pentru OMENIA de care ați dat dovadă! Voluntarii nu sunt plătiți nu pentru că nu au nicio valoare, ci pentru că sunt neprețuiți spune Sherry Anderson“, a menționat Ghetla Violeta, profesor coordonator SNAC la Grădinița Nr. 1 Odobești.

Comunicat Grădinița cu program prelungit Nr. 1 Odobești

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?