Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Un vrâncean de 23 de ani conducea cu permis „ susceptibil a fi fals” o mașină înmatriculată în Marea Britanie

Un conducător auto a prezentat poliţiştilor, când a fost oprit în trafic, un permis susceptibil a fi fals

La data de 31 decembrie 2018, ora 12.05, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au depistat în trafic un autoturism, înmatriculat în Marea Britanie, condus de un bărbat, de 23 de ani, din comuna Homocea, fără a deţine permis de conducere. Conducătorul auto a prezentat un permis de conducere, susceptibil a fi fals. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, emis de autorităţile române. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, iar permisul prezentat de conducătorul auto a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu deține permis de conducere și uz de fals, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.

Tot luni, 31 decembrie 2018, ora 19.10, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au depistat în trafic, pe DN 2 M Mera, un bărbat, de 27 de ani,  în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere. Verificările efectuate de polițiști au stabilit că autoturismul i-a fost încredințat de către proprietarul autovehicului, un bărbat, de 22 de ani, din comuna Broșteni. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul spre conducere unei persoane care nu posedă permis de conducere.

La data de 2 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un bărbat, de 46 de ani, din comuna Garoafa, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cuza-Vodă, sub influența alcoolului. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

IPJ Vrancea, 3 ianuarie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?