Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

“Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. Ionuț, 3 ani, copilul cu zâmbet magic – Scrisoarea nr. 12

Ionuț e un copil cu capul bălai și ochi albaștri, ce trăiește alături de frații lui într-o sărăcie lucie. Până deunăzi, trăiau 10 suflete într-o singură cameră: 8 copii alături de părinții lor. Alături de donatori și voluntarii Asociației Hope and Love for Life, am reușit să le mai amenajăm o cameră în locuința veche a bunicii, ce stă și ea să cadă. Este o casă bătrânească… în care nu a mai “investit” nimeni nici o cărămidă. Ei au rămas la fel de săraci, doar cu condiții mai bune de locuit. Pentru asta eu nu sunt mândră, sunt onorată să cunosc oameni care schimbă destinele unor copii.

Mulțumesc pentru toată implicarea Modlemn Depozit Materiale de Construcții, Promar Decor, Syostyle Decor! În fața oamenilor din spatele faptelor, mă înclin cu recunoștință: Mirela Dumitru, Anca Săndica, Cezar Cosmin Săndica, Marius Prodan,  Ionuț Șerban, Manuela Z., Badiu Ionel, Oana Raluca, Ionela Stan, Claudia Varvariche, Florentina Ciobotaru – voluntar șef, Doina Mustățea, Vrabie Corina, Teofana Enache! Vă mulțumesc, suflete dragi!

Acești copii au însă în continuare mare nevoie de ajutor! Ionuț este magic, el zâmbește tot timpul, chiar și când este flămând și desculț, el are încă privirea de basm, cum numai un copil de 3 ani o mai poate avea…

Dragă Moșule, Ionuț își dorește o mașină de jucărie cu telecomandă, dar știu că tu îi poți aduce mai multe.

Dacă vrei să fii Moșul unui copil care nu este de elită, alege-i scrisoarea! Intră pe pagina de Facebook a Asociației Hope and Love for Life – https://www.facebook.com/hopeandloveforlife/, trimite-ne un mesaj și îți vom da toate detaliile de care ai nevoie pentru a-i trimite un colet cu ce vrei tu lui Ionuț și, poate, familiei lui.

Asociația Hope and Love for Life și Monitorul de Vrancea desfășoară campania “Dăruiește-i copilărie, citește-i scrisoarea!”. Fii tu Moș Crăciun pentru un copil nevoiaș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?