Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Femeie de 29 de ani, trimisă în judecată după ce a furat un telefon și l-a ascuns în mașina de spălat

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani au mai dispus trimiterea în judecată şi a unei femei de 29 de ani din municipiu, în cazul ei fiind vorba de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În data de 14 mai 2016, ea a sustras un telefon mobil, creând un prejudiciu de 3550 lei. Femeia a vândut aparatul furat contra sumei de 900 lei. La momentul comiterii faptei, inculpata se afla la domiciliul concubinului său din comuna Vidra. Aici, la data amitită, a avut loc o petrecere. La aceasta a ajuns şi persoana vătămată, care şi-a însoţit nişte prieteni. În jurul orei 23.00 persoana vătămată a constatat că nu mai avea baterie la telefon, motiv pentru care l-a pus la încărcat, lăsând telefonul într-una din camerele imobilului în care se aflau.

Obosit fiind, omul s-a întins pe un pat într-o altă cameră şi a adormit. În jurul orei 4.00, bărbatul s-a trezit şi a mers să-şi ia telefonul, numai că nu l-a mai găsit unde îl lăsase. Le-a întrebat pe celelalte persoane dacă ştiu ceva de telefonul lui, toate spunând că nu. Bărbatul a încercat să sune pe numărul său, dar telefonul era închis. Pentru că nu l-a găsit, persoana vătămată a făcut plângere la poliţie, iar în urma cercetarilor efectuate s-a stabilit că femeia de 29 de ani a fost cea care a furat telefonul. Fapta a fost recunoscută şi de concubinul ei, care le-a spus anchetatorilor că după ce au plecat musafirii, femeia i-a arătat telefonul care era ascuns în maşina de spălat.

Inculpata nu a putut fi audiată. Pe numele ei au fost emise şi două mandate de aducere, dar nici acestea nu au putut fi puse în executare pentru că nu a fost găsită.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Focşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?