Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Handbal, Liga Națională: Oaspeții și-au valorificat experiența superioară! CSM Focșani 2007 – HC Dobrogea Sud Constanța 25-27 (14-11)

Formații

CSM Focșani 2007: Tevzadze, Marocico – Ragea, Pătru – 1, Moisă – 4, Popovici, Hagiu, Miroiu – 4, Bouroș, Țuțu – 7, Mocanu – 1, Rață – 4, Eros, Gramatic, Sladic – 4, Năstăsie.

HC Dobrogea Sud Constanța: Mitrevski, Iancu, Malinovici – 2, Nistor – 3, Chikovani – 1, Kevic – 6, Vojovic – 5, Toma, Crnoglavac – 6, Csog – 1,Susanu, Mladenovic, Nikolic – 1, Markoski, Mocanu – 1, Buricea – 1.

CSM Focșani 2007 a fost foarte aproape de un rezultat foare bun în disputa  din campionatul Ligii Naționale cu puternica HC Dobrogea Sud Constanța, formația de pe locul al doilea al clasamentului și aflată la un joc distanță de intrarea în grupele Ligii EHF. Focșănenii au început cu dezinvoltură partida și, după ce au fost egalii constănțenilor până la 7, s-au desprins la 14-11 în finalul primei reprize, cu golul 14 înscris de Moisă din poziție de extremă stângă în ultima secundă de joc.

Șapte minute de la începutul părții a doua a întâlnirii, gazdele au avut același nivel al prestației, însă câteva inexactități ale lor i-au adus apoi pe dobrogeni în situația de a egala, în minutul 40, la 17, după care ambele formații au condus pe rând cu câte un gol, până la egalitatea la 25 din minutul 58. În minutul 29,35, după ce focșănenii au rispit câteva mingi de gol, oaspeții au înscris pentru 25-16. Era încă timp pentru un egal, însă o nouă ratare focșăneană le-a oferit constănțenilor mingea din care au înscris golul lor cu numărul 27!

HC Dobrogea Sud a câștigat pentru că și-a valorificat marea sa experiență competițională! Jucătorii Focșaniului au fost admirabili în multe momente ale întâlnirii de miercuri seara, însă par a nu fi învățat din celelalte trei partide anterioare în care au condus, dar pe care le-au pierdut tot în final!

În etapa următoare, CSM Focșani, care acum se află pe locul 9 al clasamentului, va juca în deplasare, la Politehnica Timișoara, miercuri, 28 noiembrie de la ora 17,30, meciul urmând să fie transmis de TVR HD.      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?