Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Elevi din Gugești, premiați la concursul „Maica Domnului, Împărăteasa Cerului şi a Pământului“

Elevii Școlii Gimnaziale „Alexandru Vlahuță“ din Gugești s-au întors cu premii de la Festivalul – Concurs Interjudețean de Muzică Religioasă, Artă Creştină şi Creație Literar – Religioasă „Maica Domnului, Împărăteasa Cerului şi a Pământului“, ediția a IX-a. Evenimentul a fost organizat de Centrul de zi „Dănuț” al Parohiei vrâncene Broșteni I – Pitulușa, în parteneriat cu CSEI „Elena Doamna“ și Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia“ Focșani. De subliniat faptul că festivalul este dedicat Anului Omagial al Unității de Credință și de Neam și Anului Comemorativ al Făuritorilor Marii Uniri din 1918, proiectul educațional „Cu noi este Dumnezeu“ fiind înscris în CAERI 2018.

Concursul s-a desfășurat pe trei secţiuni și anume creaţie literară – proză și poezie; arte plastice – pictură și grafic și muzică psaltică, patriotică și pricesne, pentru care jurizarea a fost făcută de profesori de specialitate. Conform datelor furnizate de directoarea Școlii Gimnaziale „Alexandru Vlahuță“ Gugești, Anca Grecu, de la această unitate de învățământ, sub îndrumarea profesoarei Adina Suflețel, la secțiunea interpretare individual, trofeul a fost obținut de eleva Sandu Mădălina – clasa a VII-a B, iar premiul I de Cioară Ștefania – clasa a VII-a A, iar la secțiunea desen, premiul I le-a fost acordat elevelor Velica Georgia din clasa a VII-a A și Răileanu Beatrice – clasa a VI-a B, premiul II elevei Iftimie Alexandra din clasa a VI-a B și mențiune elevei Nichita Martina – clasa a VI-a B. Tot la secțiunea desen, sub coordonarea profesoarei Maria Hărăbor, s-au înregistrat următoarele rezultate: premiul I, Crețu Cristian – clasa a IV-a A, Donciu Denisa – clasa a VI-a A, premiul II Răileanu Elena – clasa a VI-a A, premiul III Ursu Alexandra – clasa a VII-a B și mențiune  Dihoiu Denisa – clasa a VI-a A.

„Așa cum ne-au obișnuit, elevii școlii noastre se întorc cu premii de la competițiile la care iau parte. Felicit elevii, dar și pe cele două colege care au contribuit la obținerea unui asemenea frumos palmares“, a transmis Anca Grecu, directoarea Școlii Gimnaziale „Alexandru Vlahuță“ Gugești. „Nu putem să nu ne mândrim cu asemenea elevi şi rezultate frumoase. Sperăm ca pe viitor să adunăm şi mai multe premii, la cât mai multe competiții. Mulțumim şi doamnei director Anca Grecu pentru sprijinul şi susținerea pe care ni le oferă!“, sunt vorbele profesoarei Adina Suflețel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?