Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO: Copiii de la Grădinița nr.1 Odobești, vestitorii primăverii pentru bunicile de la Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice

Colorate, atent confecționate și personalizate, mărțișoarele pe care le-au creat prichindeii de la Grădinița cu Program Prelungit nr.1 Odobești, precum și cei de la cele două structuri cu program normal, Grădinița nr.3 Caragea și Grădinița nr.4 Unirea, au adus un zâmbet pe chipurile bunicelor de la Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice din Odobești. Îndrumați de „doamnele educatoare, preșcolarii au confecționat cu mare drag mărțișoare, flori și felicitări pe care le-au dăruit cu dragoste bunicelor de la Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice din localitate, aducând astfel, zâmbete și lacrimi de bucurie în ochii acestora. Am dorit să aducem o mică bucurie în sufletele lor, acum în prag de primăvară. S-au bucurat ca niște copii la vederea unor daruri mult așteptate. Ne-au strâns mâinile și ne-au mulțumit. Emoțiile care i-au cuprins au fost atât de puternice, încât li s-au umezit ochii, dar ne-au asigurat că sunt lacrimi de fericire”, au menționat cadrele didactice.

Prof. Violeta Ghelta, directorul Grădiniței cu Program Prelungit nr.1 din Odobești, a subliniat faptul că, prin aceste activități, „copiii învață să fie toleranți, altruiști, să dăruiască și, nu în ultimul rând, să-și valorifice munca, nu doar așteptând recompense materiale, ci mai ales, să simtă bucurie și emoție”. Recunoscători pentru micile cadouri pe care bunicuțele le-au primit în prima zi de primăvară, reprezentanții Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice din Odobești, prin intermediul Laurei Breană, șefa centrului, le-au mulțumit copiilor, părinților și cadrelor didactice implicate în acest proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?