Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Colegiul Unirea – la startul „celei mai mari ore de educație financiară”, intrată în Cartea Recordurilor

Colegiul Național Unirea a intrat în Cartea Recordurilor, alături de parteneri din 59 de locații din țară, în cadrul „celei mai mari ore de educație financiară“. Proiectul a fost organizat de BCR. „Colegiul Național Unirea va sprijini, întotdeauna, dezvoltarea competențelor liceenilor săi. Evenimentul a atras atenția asupra importanței deosebite pe care educația financiară o are în lumea actuală, atât de conectată de factorul economic. Instituția pe care o reprezint va fi, mereu, deschisă spre colaborări care mizează pe creșterea calității procesului educațional, în ansamblul lui”, a declarat Cornel Noana, directorul Colegiului Unirea, potrivit unui comunicat transmis de BCR.

„Cu sprijinul profesorilor de educație financiară din programul Școala de Bani și a partenerilor din cele 59 de locații, 13.230 de români din toate colțurile țării au participat ieri (miercuri-n.r.), cu ocazia Zilei Internaționale a Economisirii, la cea mai mare lecție de educație financiară din lume. Recordul a fost omologat azi dimineață (joi-n.r.) de reprezentanții GUINNESS WORLD RECORDS, care au fost prezenți în România pentru a participa la tentativa oficială și a certifica numărul de participanți. Pentru ca recordul să fie validat era necesară participarea simultană a cel puțin 5.624 de persoane, acesta fiind numărul de participanți înregistrat în 2013 de o inițiativă similară înregistrată în Statele Unite“, se mai arată în comunicatul BCR.

 “Recordul aparține românilor și României, reușita este a noastră, a tuturor celor care au încredere că drumul spre prosperitate trece prin educație, drumul spre independența financiară trece prin educație. Recordul aparține oamenilor care au intrat în sălile de curs și celor care nu au reușit dar și-au dorit. Recordul aparține colegilor mei care demonstrează și cu această ocazie că banking înseamnă în primul rând oameni și comunități în jurul unei misiuni comune. Suntem mândri că am reușit să contribuim, prin mobilizarea exemplară a colegilor mei din bancă, la organizarea unui eveniment de o asemenea amploare, în întreaga țară. România are nevoie de încredere, iar această încredere se naște din realizări, vine atunci când demonstrăm că putem să ne mobilizăm împreună pentru o cauză importantă, care ține de viitorul fiecăruia dintre noi. Responsabilitatea noastră este să punem la dispoziție resursele, inclusiv și mai ales educaționale, pentru a contribui la crearea de prosperitate în România”, a declarat Sergiu Manea, CEO BCR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?