Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

FOTO! Accident grav pe E85 între Focșani și Garoafa; trafic blocat pe ambele sensuri

 

A fost anunțat un accident rutier pe E85 între Focșani-Garoafa, 2 auto implicate, posibil 4 victime încarcerate. Intervine Detașamentul de Pompieri Focșani cu o autospecială de stingere, o autospecială de transport victime multiple și o autospeciala de descarcerare. UPDATE! Cele 4 victime sunt conștiente, au fost evacuate înainte de sosirea echipajelor. 3 persoane preluate de ambulanțe SAJ și una de autospeciala de transport victime multiple.

ISU Vrancea

N.R. Conform IPJ Vrancea, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri. Potrivit sursei citate, alcoolemia unuia dintre conducătorii auto este de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a pătruns pe contrasens.

Sursa foto: ISU Vrancea

Ora: 18:30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Vrancea, pe DN 2 Focşani – Adjud circulaţia se desfăşoară dirijat, pe un fir alternativ în ambele sensuri pe raza Comunei Garoafa (kilometrul 190), din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma evenimentului patru persoane au fost rănite (încă nu se ştie câte grav şi câte uşor). Valorile de trafic sunt crescute iar în zona accidentului sunt formate coloane în ambele sensuri. Se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii evenimentului. Se estimează ca în aproximativ 45-60 de minute traficul să fie reluat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?