Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Focșăneanca Simona Delegeanu are nevoie de voturile noastre la X Factor

Într-un interviu din ianuarie 2015, cuzista Simona Delegeanu îmi cânta și îmi povestea, pe scena Ateneului Popular. Îmi spunea că vocea ei este „adaptată stilului de cântat… cum se spune în Anglia, cu silă…”. „Am o voce caldă și nu-mi place să o forțez. Îmi place jazzul… Îmi place mai mult muzica lentă….Dar și cea de club. Pe scenă, dacă văd că publicul este mulțumit de ceea ce fac, mai și improvizez… Eu, când sunt pe scenă, sunt ca acasă. Este momentul acela când vezi publicul că te apreciază… E frumos”.

Între timp, Simona a crescut, e studentă, studiază limbile rusă și germană. Dar pasiunea pentru muzică rămâne intactă. „Aș dori să particip la Vocea României sau la X Factor. Am participat la Românii au talent, dar m-au lăsat numai 15 secunde să cânt, au zis că mă sună și nu m-au sunat”, îmi spunea atunci, în 2015.

Simona a fost anul acesta la X Factor, a luat patru de DA de la toți membrii juriului, dar pentru a trece mai departe are nevoie de voturile noastre de susținere. Pentru asta, trebuie să aveți sau să instalați aplicația X Factor România pe telefon și să o votați pe Simona. Vineri, „la ora 20:00 dați drumul la Tv, Antena1, X Factor. Iar dacă vreți să mă vedeți mai departe în galele live, mă puteți ajuta cu un vot în aplicația X Factor România”, a scris Simona Delegeanu pe pagina ei de Facebook. O voi vota și eu, votați-o și voi! Merită!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?