Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Baschet, Cupa României – Oaspeții au fost mai puternici!

  • CSM Focșani 2007 – CSM Târgu Mureș 64-94 (15-22, 19-21, 9-32, 21-19)

Formații

CSM Focșani 2007: Teodor Crăciun, Cătălin Petrișor, Denis Miron, Ionuț Neguroiu, Kyle Kilgore, Andrei Neguroiu, Alin Olaru, Constantin Amarghioalei, Octavian Toma, Alexandru Bratosin, Cameron Corneluis, Sergiu Pop.

CSM Târgu Mureș: Sandor Kilyen, Tamas Boloni, Dragoș Onea, Goran Martinic, Ernests Kalve, Szabolcs Santa, Ioan Borșa, Daniel Costasuc, Domonique Crawford, David Rosenfeld, Daniel Stetca.

Turul al doilea al Cupei României a adus în Sala Polivelantă, pentru disputa cu CSM Focșani 2007, puternica formație a CSM Târgu Mureș, principala favorită la ocuparea primului loc în grupei C a Ligii Naționale, la finalul primei faze a campionatului.

Oaspeții, cu câțiva jucători cu talie impresionată, ce aveau să se dovedească imbatabili sub panou, și cu apărare foarte greu de depășit, au dominat disputa de la început până la sfârșit. În primele două sferturi, însă, focșănenii au ținut disputa într-un relativ echilibru, intrând în pauza mare cu un pasiv de 10 puncte. Diferență, în mod teoretic, relativ posibil de refăcut! În realitate, eforturile făcute de Cătălin Petrișor și colegii săi în primele două sferturi au lasat urmări și gazdele au slăbit ritmul și siguranța în apărare și în sfertul al treilea tîrg-mureșenii s-au distanțat decisiv pentru că au adăugat încă 22 de puncte celor 10 din prima parte a meciului. Ultimul sfert a fost câștigat de focșăneni cu 21-19, scor ce poate fi pus și pe seama evoluției mai relaxate a oaspeților, ca și pe dorința gazdelor de a demonstra că pot mai mult!

Publicul din Polivalentă – câteva sute de spectatori, a aplaudat călduros intrarea în joc a lui Andreiu Neguroiu, fostul foarte valoros junior al Focșaniului, ca și Cătălin Petrișor sau Alin Olaru, dar  mai cu seamă a juniorilor Alexandru Bratosin și Denis  Miron. Aceștia, ca și Teodor Crăciun, junior, dar din primul cinci au jucat cu dezinvoltură anunțând că în curând CSM Focșani 2007 se va putea baza și pe ei în tentativa de urcare pe scara valorică a baschetului românesc.

Astăzi, 19 octombrie, CSM Focșani 2007 va întâlni, în runda a treia a campionatului Ligii Naționale, pe Universitatea Cluj-Napoca. Meciul este programat să înceapă la ora 17:00, dar publicul este așteptat de la ora 16:00, când vor debuta câteva evenimente spectaculoase legate de baschetul focșănean.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?