Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO: Biserica ”Sfântul Andrei” face înscrieri pentru meditații gratuite

Parohia ”Sfântul Apostol Andrei” organizează, pentru elevi, meditații gratuite. Acestea au loc în casa praznicală, unde preotul paroh a amenajat un loc în care copiii să poată primi informațiile de care au nevoie pentru școală. În curtea Bisericii ”Sfântul Apostol Andrei” se fac meditații la limba engleză, la limba franceză, la limba și literatura română și matematică.

Trebuie cunoscut faptul că orele de engleză se țin lunea de la ora 17:00, pentru elevi din clasele I-IV de către profesoara Elena Dănilă. Marțea, de la ora 16:00, au loc meditații la limba și literatura română cu elevi din clasele a VII-a și a VIII-a, în vederea pregătirii pentru Evaluarea Națională. Programul meditațiilor continuă miercurea dimineața, la ora 9:00, cu matematica pentru clasele VII-VIII, în vederea pregătirii tot pentru Evaluarea Națională. Tainele matematicii le sunt deslușite elevilor care merg la Biserică de către profesoara Maria Preda. Vinerea au loc meditații la limba franceză pentru elevii de clasele V-VIII. Acestea sunt susținute de profesoara Mariana Șerban.

Meditații s-au făcut și anul trecut, când au beneficiat aproximativ 50 de copii de astfel de servicii, oferite de cadre didactice voluntare, pentru care cunoașterea are valoare doar prin împărtășirea ei. Anul trecut s-au mai făcut ore de pregătire și cu elevii din clasele I-IV, dar și ateliere de povești, cu teatru de păpuși și ateliere de creație.

Părinții care vor să își înscrie copii la pregătire trebuie să ia legătura cu preotul paroh Răzvan Dănilă, care poate fi contactat atât direct, la Sfânta Biserică, cât și pe pagina de socializare a parohiei. Trebuie știut faptul că activitățile social – filantropice ale parohiei ”Sfântul Apostol Andrei” sunt mai ample. Aici găsesc de mâncare, în fiecare săptămână, aproximativ 30 de familii nevoiașe. Acestea vin sâmbătă de sâmbătă la Sfânta Biserică pentru a primi susținere.

Biserica ”Sfântul Apostol Andrei” este situată pe bulevardul Brăilei nr.25 A, în Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?