Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Trei accidente soldate cu mai mulți răniți, ieri, în Vrancea

Un accident rutier, soldat cu rănirea a trei persoane (FOTO), s-a produs marți dimineață pe raza comunei Ruginești. „(Marți) dimineață, pe DN 2, intersecție cu Ruginești, la km 225, un autotractor înmatriculat în Turcia, care circula pe direcția Focșani-Adjud, a intrat în coliziune cu un tractor care se deplasa pe aceeași direcție de mers, după care a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Din accident a rezultat rănirea a trei persoane”, au precizat marți dimineață reprezentanții Biroului de presă al IPJ Vrancea. În zona producerii accidentului s-a circulat alternativ, pe un singur sens.

La fața locului au fost solicitați să intervină și pompierii. „(Marți) dimineață, în jurul orei 07.15, pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Adjud au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza comunei Ruginești, în care au fost implicate un tractor și două autoutilitare, în urma căruia au rezultat trei victime dintre care una încarcerată. La fața locului s-au deplasat modulul SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă. Forțele de intervenție au acționat pentru descarcerarea victimei pe care au extras-o din autoturism în stare conștientă. Două dintre victime au fost transportate cu ambulanța SMURD la CPU Adjud. Cea de-a treia victimă a fost preluată și transportată la aceeași unitate spitalicească de către echipajul SAJ”, au precizat marți dimineață reprezentanții ISU Vrancea.

Marți seară, în jurul orei 18.30, patru mașini s-au ciocnit pe podul de la Golești. O persoană ar fi fost rănită, fiind preluată de o ambulanță. Traficul în zonă a fost îngreunat. În jurul orei 19.00 a avut loc un accident rurier pe DN2 L, între Tișița și Panciu, între un autovehicul și o căruță. Căruțașul, un bărbat de 28 de ani, cu traumatism cranio cerebral, a fost preluat de SMURD Panciu.

Sursa foto: IPJ Vrancea, ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?