Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Semnarea contractului de finanţare pentru proiectul „Diversificarea activității societății comerciale DAFLO TOOLS S.R.L.”

Anunţ de presă

               Data 18 Octombrie 2018

Semnarea contractului de finanţare pentru proiectul „Diversificarea activității societății comerciale DAFLO TOOLS S.R.L.”

 

SC DAFLO TOOLS SRL, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Diversificarea activității societății comerciale DAFLO TOOLS S.R.L.””, cod SMIS 112892, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale si Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.391.565,77 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 893.906,40 lei.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea poziției pe piață a firmei S.C. DAFLO TOOLS S.R.L. prin diversificarea activității firmei concomitent cu introducerea unui nou flux tehnologic. Societatea va realiza o activitate nouă, și anume cea de fabricare de mobilă pentru birouri și magazine. Creșterea productivității societății se va asigura prin dezvoltarea pe verticală a activității, respectiv eficientizarea activității firmei prin oferirea unor produse impecabile și ireprosabile. Datorită investiției ce se dorește a se obține, vor fi oferite produse calitative, la timpi de execuție mult mai reduși și la un preț accesibil tuturor clienților, în conformitate cu cele mai înalte standarde.

Proiectul de față reprezintă o investiție de resurse umane și financiare, pe o perioadă determinată, menită să raspundă unei nevoi reale și să conducă la realizarea obiectivului general propus.

Obiectivele specifice ale proiectului

  1. Prin prezentul proiect de investiții, societatea are în vedere dezvoltarea unei noi activități în cadrul firmei S.C. DAFLO TOOLS S.R.L.,respectiv „Fabricarea de mobilă pentru birouri și magazine”, cod CAEN 3101. De asemenea, sociatatea dorește să realizeze investiții necesare dezvoltării firmei, prin oferirea de servicii calitative, utilizând și măsuri de îmbunătățire a calității mediului înconjurător și de creșterea a eficienței energetice. Această investiție va contribui la adaptarea activității societății la cerințele actuale, la alinierea produselor realizate la cerințele de calitate și performanță impuse de UE și de piața de desfacere. Absorbția de forță de muncă de pe plan local prin crearea a 5 noi locuri de muncă la nivelul firmei S.C. DAFLO TOOLS S.R.L. din care cel puțin o persoană din categoriile defavorizate, la data finalizării implementării proiectului. Deși nu într-o cantitate însemnată ca număr, angajarea a 5 persoane la nivelul firmei poate fi considerată satisfăcătoare pentru zona, unde rata șomajului este la un nivel destul de ridicat. Crearea de noi locuri de muncă va avea în vedere, în mod prioritar, angajarea de personal calificat. Se va asigura astfel creșterea potențialului resurselor umane ale întreprinderii în conjuncție cu asigurarea unor măsuri active de creștere a ocupării forței de muncă pe plan local. Menținerea numărului mediu de salariați înregistrat la sfârșitul perioadei de implementare a proiectului, pentru o perioadă de 3 ani de la data finalizării acestuia.
  2. Promovarea proiectului prin publicarea unui anunț inițial, privind semnarea contractului de finanțare și a unui anunț final, privind diseminarea rezultatelor proiectului și întocmirea de materiale publicitare.

Durata de implementare a proiectului este de 39 luni, respectiv între data 09.04.2017 şi data 30.06.2020.

Informaţii suplimentare se pot obţine la:

Nume persoană de contact: MIHALACHE Sandel

Funcţie: Administrator

Telefon: 0740.231.507,  e-mail: daflotools@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?