Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Rod Stewart se declară îngrijorat de dependenţa unuia dintre copiii săi pentru jocurile video

Legendarul solist britanic Rod Stewart, tată a opt copii din relaţii cu 5 femei, s-a plâns într-un interviu recent că-şi pierde fiul în vârstă de 12 ani, Alastair Wallace Stewart, în faţa jocului video „Fortnite”, conform Press Association. Acest joc este foarte popular printre copiii şi adolescenţii din Marea Britanie, fiind deseori criticat pentru că ar provoca dependenţă.

Rockerul în vârstă de 73 de ani susţine că şi băiatul său de 12 ani se pierde ore în şir în universul acestui joc. „Simt ca şi cum l-aş pierde. M-am săturat de chestia asta. Obişnuiam să ieşim afară şi să jucăm fotbal şi făceam şi multe alte lucruri împreună, iar acum, cum vine de la şcoală începe să se joace”, a povestit starul britanic. „Este în continuare foarte respectuos şi se vede că-şi iubeşte tatăl, dar îmi e dor de timpul pe care-l petreceam împreună”, a adăugat el, precizând că, de obicei, îl lasă pe copil să se joace după ce-şi face temele şi până la ora cinei, însă de cele mai multe ori Alastair se întoarce la joc şi după cină, fără a mai sta cu tatăl său. „Chestia asta ne îngrijorează foarte mult pe mine şi Penny” (Lancaster – actuala soţie a rockerului).

Sir Rod Stewart a făcut aceste declaraţii înainte de a începe o şedinţă de autografe pentru promovarea noului său album, „Blood Red Roses”, la Londra. Cel de-al 30-lea album de studio din discografia solistului conţine 13 piese originale şi trei coveruri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?