Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

VIDEO și GALERIE FOTO de la locul accidentului! O femeie și doi bărbați au murit în urma coliziunii dintre două autovehicule

O femeie și doi bărbați au murit, potrivit martorilor, în urma accidentului produs duminică după-amiază pe E85, între Adjud și Domnești, în acest eveniment rutier fiind implicate două autoturisme. Cele trei victime se aflau în același autoturism, înmatriculat în județul Mehedinți, și se îndreptau spre Fălticeni. Două persoane, din același autoturism, au fost transportate la spital.

Oamenii legii spun că mașina cu numere de Mehedinți ar fi pătruns brusc pe contrasens, cel mai probabil șoferul ațipind la volan. Airbag-urile din mașina morții nu s-ar fi deschis.

Cei trei pasageri din cealaltă mașină, un Audi, au fost răniți ușor.

Potrivit IPJ Vrancea, în prezent, traficul s-a reluat pe câte o bandă, pe ambele sensuri.

Acul vitezometrului din Audi s-a oprit la 90 de km /h, iar la Opel la 100 de km/ h. „La data de 30 septembrie, pe DN 2 E85, la ieșirea de pe podul Trotuș, conducătorul unui autoturism marca Opel Zafira, care circula dinspre Focșani înspre Adjud, a pătruns brusc pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Audi Q3, care circula, din direcția opusă, pe banda de lângă axul drumului. În urma producerii accidentului a rezultat decesul a trei persoane și rănirea altor cinci persoane“, a declarat comisar șef Cătălin Stegărescu, șeful Serviciului Rutier Vrancea.

1 COMENTARIU

  1. Si cine mai urmeaza pe acest drum al mortii ? Daca o masina inscriptionata ar stationa numai pe acest sector de drum si popate ar mai exista putina cumpatare in ceea ce priveste viteza si manevrele executate pentru nesabuiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?