Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Baschetbalistul LeBron James îi va lua locul lui Michael Jordan în continuarea filmului „Space Jam”

Celebrul jucător de baschet LeBron James va juca rolul principal în filmul „Space Jam 2”, o continuare a comediei de succes lansată în urmă cu mai bine de 20 de ani, conform AFP. În filmul „Space Jam”, lansat în 1997, starul de atunci din NBA, Michael Jordan, îşi unea forţele cu celebrele personaje animate Looney Toons pentru a-i învinge într-un meci de baschet pe extratereştrii care au furat talentul vedetelor NBA precum Larry Bird sau Patrick Ewing.

Casa de producţie SpringHill Entertainment a dat publicităţii miercuri o fotografie „din vestiar” în care, pe scaunele folosite pentru echipare apare numele lui LeBron James alături de cel al producătorului şi regizorului Ryan Coogler şi de … Bugs Bunny. În scaunul regizoral al noului „Space Jam” se va aşeza Terence Nance, iar Ryan Coogler, recent lăudat de LeBron James pentru regia superproducţiei „Black Panther”, va fi producătorul noului film.

Zvonurile despre realizarea unei continuări la „Space Jam” au apărut de mai mulţi ani, însă nu s-a concretizat nimic. De această dată însă Bugs Bunny şi prietenii săi, (Daffy Duck, Silvestre etc.) vor juca alături de „regele” LeBron James. „Această colaborare pentru Space Jam 2 nu înseamnă altceva decât că eu şi personajele Looney Tunes nu întâlnim pentru a face un film”, a confirmat LeBron James pentru publicaţia Hollywood Reporter. Acest nou film va relansa şi dezbaterea cu privire la cine este cel mai mare jucător de baschet din toate timpurile şi posibil cel mai bun actor dintre baschetbalişti: Michael Jordan sau LeBron James?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?